Obnoviť stránku

27" ASUS ROG Swift PG27AQ

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

27" ASUS ROG Swift PG27AQ


 ASUS ROG Swift PG27AQ

Stvorený na dokonalé hranie

Model ROG SWIFT PG27AQ spája najnovšie technológie a dizajnové prvky požadované hráčmi a predstavuje tak absolútnu špičku medzi hernými monitormi. 27" Ultra HD herný monitor s rozlíšením 3840 × 2160 bodov ponúka takmer všetky funkcie, ktoré by hráč mohol požadovať. Monitor ROG SWIFT obsahuje integrovanú technológiu NVIDIA G-SYNC slúžiacu na synchronizáciu obnovovacej frekvencie monitora podľa GPU.


Herný monitor novej generácie

Tento 4K monitor s rozlíšením 3840 × 2160 pixelov ponúka v porovnaní s rozlíšením 720p štyrikrát viac obrazových bodov a hustotu 163 pixelov na palec. Výsledkom je ostrejší a detailnejší obraz a až o 300 % väčšia zobrazovacia plocha v porovnaní so štandardnými Full HD monitormi. Tieto drobné detaily vám v konečnom dôsledku poskytujú veľkú výhodu nielen v hrách, ale aj bežnú kancelársku prácu či sledovanie filmov.

 ASUS ROG Swift PG27AQ

 ASUS ROG Swift PG27AQ

Bežný 27" monitor s rozlíšením 1920 × 1080

Zobrazuje menej detailov na menšej ploche a ponúka menej priestoru pre postranné panely. Obraz je pomerne rozmazaný.

 ASUS ROG Swift PG27AQ

27" monitor ROG SWIFT PG27AQ s rozlíšením
3840 × 2160

Zobrazuje viac detailov na väčšej ploche a ponúka viac priestoru pre postranné panely. Obraz je oveľa ostrejší a detailnejší.


 ASUS ROG Swift PG27AQ

Technológia IPS pre konzistentné a presné farby

ROG Swift PG27AQ poskytuje vynikajúci obraz so živými farbami najmä vďaka 100 % farebnému gamutu sRGB, kontrastnému pomeru 1:1000 a 10-bitovej farebnej hĺbke s 1,07 miliardou rôznych odtieňov. IPS panel ponúka špičkové pozorovacie uhly - aj keď budete monitor sledovať z extrémnych uhlov, bude skreslenie a posun farieb minimálny.


Dômyselne umiestnené ventilačné otvory ponúknu nízke teploty

Herný monitor ROG SWIFT PG27AQ je navrhnutý na dlhodobé hranie hier. Inteligentné odvetrávanie prispieva k lepšiemu odvodu tepla a pomáha udržiavať nízke teploty aj v prípade dlhodobého používania.

 ASUS ROG Swift PG27AQ

 ASUS ROG Swift PG27AQ

Úžasné možnosti nastavenia

Herný monitor ROG SWIFT PG27AQ je vybavený štýlovou základňou so zložitými vzormi. Navyše ho môžete ľahko naklápať, natáčať či nastavovať výšku, tak aby ste dosiahli optimálne pozorovacie pozície.

Parametre a špecifikácia

Technológie panela a obrazovky

Typ panela IPS
Technológie G-Sync

Farba

Farba Čierna
Kód:  WA043a
Produktové číslo:  90LM01F0-B01370
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01