Obnoviť stránku

27" ASUS PB27UQ

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

27" ASUS PB27UQ

ASUS PB27UQ je profesionálny 27" monitor pre prácu i zábavu vďaka 100% pokrytiu farebného priestoru sRGB, 10-bitovým farbám a širokému pozorovaciemu uhlu (178 stupňov). Čaká vás špičková reprodukcia farieb s mimoriadnou vernosťou, ktorá ďaleko presahuje štandardné monitory. S UHD rozlíšením (3 840 × 2 160) potom budete mať pre okná oveľa viac pracovného priestoru as 5ms odozvou GTG si doprajete aj multimediálnu zábavu s paletou farieb presahujúcu miliardu odtieňov.

Kľúčové vlastnosti ASUS PB27UQ

  • Ostrosť a detaily 4 × vyššieho rozlíšenia ako Full HD
  • Prirodzené odtiene (100% farebného priestoru sRGB)
  • Hladké prechody farieb (10bitové farby)
  • Plynulý obrazu bez trhania (5 m GTG)
  • Verné farby pri sledovaní z akéhokoľvek uhla
  • GamePlus (zameriavač, časovač)
  • Široké možnosti pripojenia s PiP a PbP
  • Natočenie do strán, naklopenie, otočenie o 90° a nastavenie výšky

Výnimočný obraz v každej situácii

SplendidPlus Video Intelligence optimalizuje grafický výkon a kvalitu obrazu monitora ASUS PB27UQ vylepšením farieb, jasu, kontrastu a ostrosti. Môžete si vybrať z 8 ponúkaných režimov pre najčastejšie scenáre (Čítanie, Tmavá miestnosť, Príroda, Kino, Hry, sRGB, Nočná scéna a Štandardná), a dosiahnuť tak s ASUS PB27UQ správne reprodukcie obrazu za všetkých podmienok.

Efektívne využitie PB27UQ

Skvele prefarbený obraz monitora PB27UQ si užijete s väčšinou moderných zariadení. Pre plynulé prehrávanie 4K UHD obsahu s frekvenciou 60 Hz je pripravený DisplayPort a HDMI 2.0. Alebo sú na ASUS PB27UQ 2 konektory HDMI 1.4, ktoré zvládnu 4K pri frekvencii 30 Hz. S vstavanými funkciami obrazu v obraze (Picture-in-Picture) a obrazu vedľa obrazu (Picture-by-Picture) možno zároveň sledovať 4K UHD z dvoch rôznych zariadení. Nechýba ani možnosť prepínať medzi jednotlivými zdrojmi a ich zvukom.

 

Parametre a špecifikácia

Technológie panela a obrazovky

Typ panela IPS

Farba

Farba Čierna
Kód:  WA042f1
Produktové číslo:  90LM02U0-B01170
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11