Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

27" ASUS PB278QR

5 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

27" ASUS PB278QR

Profesionálne farby a špičkové rozlíšenie


IPS monitor Asus PB278QR vás prekvapí jedinečnou hĺbkou farieb a skvelých detailov v extra jemnom obraze. Panel má matricu IPS, vďaka ktorej ho odlíšite od konkurencie hneď po prvom zapnutí. S rozlíšením 2 560 x 1 440 bodov a s rýchlou 5 ms odozvou GTG pre vás nebude problémom hranie hier ani sledovanie akčných scén filmov. S technológiou IPS ľahko odlíšite jednotlivé farebné odtiene a ich jemné prechody a užijete si konštantné farby pri sledovaní z takmer akéhokoľvek uhla. Saturácia farieb dosahuje 100 % s RGB, čo je ideálne pre prácu s fotografiami a videom, ale aj pohodlné sledovanie filmov, pri ktorom sa budete môcť sústrediť len na sledovaný obsah.

Univerzálne režimy


Exkluzívna funkcia ASUS QuickFit poskytuje možnosť zobrazenia reálnej veľkosti dokumentov a fotografií v prekryve nad pracovnými oknami. Funkciu je možné aktivovať tlačidlom a používať ju ako šablónu pre presné prehliadanie a úpravu fotografií. Zásadná je tiež podpora SPLENDID Video Intelligence a celý rad prednastavených módov. Analyzuje aktuálne vykonávané úlohy a prispôsobuje parametre displeja, čím zaisťuje to najvernejšie podanie farieb a obrazu celkovo. ASUS VividPixel zdôrazňuje obrysy obrazu a znižuje množstvo rušivých čiar.

Bez kompromisov


Samozrejmosťou je maximálne energeticky efektívna prevádzka, ktorá šetrí nielen vašu peňaženku, ale aj našu planétu. Monitor ponúkne HDMI a DisplayPort rozhrania, pomocou ktorých k nemu bez problémov pripojíte okrem počítača aj rôzne herné konzoly či Blu-ray prehrávače a budete si vychutnávať obraz naplno. Z ďalších predností možno určite spomenúť širokú polohovateľnosť. Podstavec panela podporuje nastavenie výšky, naklápanie aj natáčanie. Prípadne ho môžete uchytiť na držiaky kompatibilné so štandardom VESA 100 x 100 mm.

Parametre a špecifikácia

Záruka

Rozšírená záruka Predĺžená záruka

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 27 " (68,58 cm)
Rozlíšenie 2560×1440

Konštrukcia

Konštrukcia Rovná

Technológie panela a obrazovky

Typ panela IPS
Obnovovacia frekvencia 60 Hz
Odozva 5 ms
Maximálny jas 300 cd/m2

Pomer strán

Pomer strán 16:9

Podsvietenie a farba

Farebná hĺbka 8 bit

Pripojenie

Grafické rozhranie DisplayPort, VGA, DVI
Štandardy grafického rozhrania HDMI 1.4
Audio rozhranie Výstup na slúchadlá

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti Nastaviteľná výška, Pivot
Výbava Reproduktory

Farba

Farba Čierna

Rozmery a hmotnosť

Šírka 64,3 cm
Výška 55,23 cm
Hĺbka 21,8 cm
VESA prichytenie 100×100
Kód:  WA042g
Produktové číslo:  90LMGA001T02251C-
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01