Obnoviť stránku

27" ASUS PB277Q

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

27" ASUS PB277Q

Vyladený LED monitor Asus PB277Q má všetko, čo môžete od dostupného herného panelu vyžadovať. Základom je samozrejme bleskurýchla 1 ms odozva, ktorá spoločne s obnovovacou frekvenciou 75 Hz zaistí perfektne plynulý zážitok pri hraní rýchlych akčných titulov. Všetko podtrhuje vyladená ergonómia so širokou polohovateľnosť a bohatou konektivitou. K dispozícii máte všetky tri digitálne grafické vstupy (DVI-D, HDMI, DisplayPort) a navyše ešte zabudované reproduktory. Funkcie obrazu v obraze PIP a obrazu vedľa obrazu PBP potom napomáhajú na optimalizáciu veľkej pracovnej plochy 27" uhlopriečky.

Kľúčové vlastnosti

  • 1 ms odozva a obnovovacia frekvencia 75 Hz pre obraz bez mazania
  • Rozlíšenie Quad HD je presne to pravé pre 27"(veľkosť bodu 0,233 mm)
  • digitálne vstupy zahŕňajú DVI-D, HDMI aj DisplayPort
  • Asus Eye Care pre obraz bez blikania a modrého svetla
  • Nastavenie výšky, natáčanie, naklápanie aj otočenie o 90 ° (Pivot)
  • Asus SplendidPlus ponúkne obrazovej režimy pre každé použitie
  • Vychytávky GamePlus zahŕňajú zameriavač a časovač

S rozlíšením Quad HD zvládnete viac

S rozlíšením Quad HD získate o 77 % viac obrazových bodov než pri Full HD. To sa prejaví nielen hladším obrazom s jemnejším rastrom, ale najmä získate oveľa viac priestoru, takže protivníka uvidíte skôr, a pri práci si bez problémov vybavíte niekoľko okien vedľa seba. Súčasne sa pre grafickú kartu nejedná o žiadnu "nálož", ako v prípade rozlíšenia 4K, takže si môžete užívať hranie najnovších titulov aj s grafickými akcelerátormi vyššej strednej triedy.

Perfektne ostrý obraz

Dynamické scény, ktoré vznikajú pri strieľačkách z pohľadu prvej osoby (FPS) alebo rýchlych automobilových pretekov budú vďaka extrémne rýchlej odozve 1 ms a obnovovacej frekvencii 75 Hz dokonale ostré a bez nežiadúcich duchov či rozdvojenia hrán. K tomu prispieva aj riadenie úrovne napätia pomocou tekutých kryštálov, ktoré zaručujú plynulé a čisté prehrávanie videa.

Optimalizácia výkonu a herné vychytávky

Pri modeli spoločnosti Asus nesmie chýbať ani proprietárna technológia Splendid Video Intelligence, ktorá optimalizuje grafický výkon a kvalitu obrazu vylepšením farieb, jasu, kontrastu a ostrosti. Pomocou jedinej klávesy si môžete vybrať z 8 ponúkaných režimov (Čítanie, Tmavá miestnosť, Príroda, Kino, Hry, sRGB, Nočná scéna a Štandardná). K dispozícii sú aj špeciálne režimy GamePlus, ktoré ponúknu časovač a zameriavač. S nimi bude odstraňovanie nepriateľov naozajstnou hračkou.

Vynikajúca ergonómia

Monitor má polohovateľnosť, akú môžu nároční používatelia vyžadovať. K dispozícii je natáčanie, naklápanie v rozsahu + 20 ° / -5 °, výškové nastavenie i otočenie o 90 ° (pivot). Ak by ste predsa chceli využiť vlastný ergonomický stojan, alebo monitor pripevniť na stenu, je k dispozícii štandardná sada montážnych otvorov VESA 100 × 100 mm.

Parametre a špecifikácia

Záruka

Rozšírená záruka Predĺžená záruka

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 27 " (68,58 cm)
Rozlíšenie 2560×1440

Konštrukcia

Konštrukcia Rovná

Technológie panela a obrazovky

Typ panela TN
Obnovovacia frekvencia 75 Hz
Odozva 1 ms
Maximálny jas 350 cd/m2
Natívny kontrast 1000:1
Povrch displeja Matný

Pomer strán

Pomer strán 16:9

Podsvietenie a farba

Farebná hĺbka 8 bit

Pripojenie

Grafické rozhranie HDMI, DisplayPort, VGA, DVI
Štandardy grafického rozhrania HDMI 1.4
Audio rozhranie Výstup na slúchadlá

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti Nastaviteľná výška, Pivot
Funkcie Filter modrého svetla, Flicker-free
Výbava Reproduktory

Farba

Farba Čierna

Rozmery a hmotnosť

Šírka 62,5 cm
Výška 54,8 cm
Hĺbka 21,8 cm
Hmotnosť 7,3 kg
VESA prichytenie 100×100
Kód:  WA042f0
Produktové číslo:  90LM02I1-B01170
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13