Obnoviť stránku

27" ASUS PA279Q

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

27" ASUS PA279Q

LED monitor ASUS PA279Q prináša nekompromisnú vizuálnu kvalitu a obrazový komfort do vašej kancelárie aj domácnosti. LED panel s uhlopriečkou 27" sa stane praktickým pomocníkom, ktorého skvelé vlastnosti ocení každý graficky náročnejší užívateľ. Pracuje pri natívnom rozlíšení 2560 x 1440 pixelov a vďaka aplikácii najmodernejších obrazových technológií spoločnosti ASUS vás nechá doslova žasnúť nad kvalitou zobrazovania. Monitor ponúka 10bitovú hĺbku farieb umožňujúcu zobrazenie viac ako jednej miliardy farieb. Displej AH-IPS (Advanced High-Performance In-Plane Switching) zaisťuje vynikajúcu presnosť podania farieb, žiarivejší obraz vďaka zvýšenému podsvieteniu a nižšiu spotrebu energie.
Ponúka 100% pokrytie farebného priestoru sRGB s hodnotami delta-E menej ako 2, takže ponúka naozaj širokú paletu farieb aj pre profesionálov v grafickom odbore. Monitor je okrem toho kalibrovaný už vo výrobe, takže jeho úžasne presné farby môžete využívať ihneď po vybalení. Vďaka širokému farebnému gamutu reprodukujúcemu 99% Adobe RGB budú farby na fotografiách reprodukované vernejšie a konzistentnejšie. Zásadná je tiež podpora SPLENDID Video Intelligence a celý rad prednastavených módov pre video aj selekciu farebnej teploty. Automaticky analyzuje a určuje typ aktuálne vykonávanej úlohy, a podľa toho potom prispôsobuje parametre displeja, čím zaisťuje to najvernejšie podanie farieb a obrazu. Pomocou jediného klávesu možno vybrať jeden zo siedmich prednastavených režimov.
Exkluzívna funkcia ASUS QuickFit integrovaná do monitora poskytuje možnosť zobrazenia reálnej veľkosti dokumentov, fotografií a rastru v prekrytí nad pracovnými oknami. Funkciu možno aktivovať tlačidlom na monitore a používať ju ako šablónu na presné prehliadanie a úpravu fotografií. Oceníte aj bohaté možnosti pripojenia signálu cez DVI, HDMI aj profesionálny DisplayPort a hub štandardu USB 3.0. Funkcie Picture-in-Picture (PIP) a Picture-by-Picture (PBP) umožňujú používateľom sledovanie obrazov z rôznych zdrojov signálov presne podľa ich predstáv. Funkcie PIP a PBP užívateľom tiež uľahčia prepínanie medzi hlavným a PIP zdrojom vrátane zvuku.

Parametre a špecifikácia

Technológie panela a obrazovky

Typ panela IPS

Farba

Farba Čierna
Kód:  WA042e
Produktové číslo:  90LM0040-B01370
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11