Obnoviť stránku

27" ASUS MX279H

4,7 27 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

27" ASUS MX279H

Premeňte váš pracovný stôl na miesto plné elegancie, krásy, špičkových technológií a kvalitného zvuku s novým monitorom ASUS MX279H z radu Designo MX. Tento luxusný rad se riadi heslom: fantázii se medze nekladú. Dokonale spracované telo dopĺňa špičkový AH-IPS A+ panel s takmer nulovou hrúbkou rámu, exkluzívne reproduktory vyvinuté v spolupráci s firmou Bang & Olufsen ICEpower a možnosť nakláňať monitor pre jeho pohodlné používanie.
 

Dômyselný a elegantný


Štíhlosť, elegancia, dômyselnosť. Tak by sa dal zhrnúť jedinečný vzhľad monitoru ASUS MX279H. So svojou hrúbkou len 17,5 mm vám na stole nezaberie veľa miesta a displej s rámikom tenkým 0,8 mm sa priamo ponúka na použitie viac monitorov vedľa seba.

Pevná a stabilná základňa inšpirovaná slnečnými hodinami navyše dodá pracovisku jedinečný nádych a zároveň pevne drží monitor.

Pokročilá AH-IPS technologie panelu

Eleganciu monitoru dopĺňa špičkový zobrazovací panel AH-IPS A+ s vysokým FullHD rozlíšením. Na rozdiel od klasického IPS prináša dokonalejšie farby a menšie nároky na energie.

V kombinácii s úsporným LED podsvietením je tak spotreba monitoru naozaj nízka a vaša peňaženka zostane v bezpečí.

Vďaka pokročilejšiemu AH-IPS panelu sú pozorovacie uhly až 178°/178° a vy tak neprídete o krásu obrazu ani pri bočných pohľadoch.

Vždy tá najvyššia kvalita obrazu


Inovatívne technológie spoločnosti ASUS zabezpečia tú najvyššiu úroveň obrazu. Tracer Free odstráni z monitoru nepríjemné rozmazanie pri rýchlych scénach a vylepšuje odozvu. Či už budete sledovať preteky rýchlych áut, akčné bojové scény alebo hrať hry, ASUS MX279H bude mít vždy ostrý a detailný obraz. Technológia ASCR (ASUS Smart Contrast Ratio) upravuje kontrast zobrazovanej scény tak, aby bol výsledok korektne farebný bez prepálených či tmavých miest a s dokonalou tmavosťou čiernej a žiarivosťou bielej.

Zvuk od profesionálov


V spolupráci s firmou Bang & Olufsen sa podarilo spoločnosti ASUS integrovať do monitoru vysoko kvalitné reproduktory s priemerom 32 mm s ozvučnými komorami. Vstavaný zosilovač umožňuje dosiahnuť vyššiu hlasitosť a vy už nebudete potrebovať plnit místo na stole ďaľšími reproduktormi.


Parametre a špecifikácie:
Veľkosť bodu:
0,311 mm
Kontrastný pomer:
Dynamický: 80 000 000 : 1
Jas:
250 cd/m2
Farebný gamut:
100% (sRGB)
Počet farieb:
16,7 milióna
Pozorovacie uhly:
178°/178° (horizontálne/vertikálne)
Frekvencia:
Analógovo:
30 ~ 80 KHz (H)/56 ~ 76 Hz (V)
Digitálne:
30 ~ 80 KHz (H)/56 ~ 76 Hz (V)
Reproduktory:
2x 3 W RMS
Podstavec:
Nakláňanie: +20°/-5°
Ostatní:
Technológia SPLENDID Video Intelligence (6 režimov)
Teplota farieb: 4 režimy
Voľba pleťového odtieňa: 3 režimy
HDCP
Konektory:
2x HDMI (dodávaná redukcia na DVI)
1x VGA (D-Sub
1x slúchadlový výstup (funkčný len ak je HDMI káblom vedený zvuk do monitoru)
Certifikace:
Energy Star, BSMI, CB, CCC, CE, C-Tick, ErP, FCC, Gost-R, J-MOSS, PSE, RoHS, UL/cUL, VCCI, WEEE, WHQL (Windows 8, Windows 7)

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie 1920×1080

Farba

Farba Čierna
Kód:  WA042h
Produktové číslo:  90LMGD051R010O1C-
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01