Obnoviť stránku

25" ASUS MX259H

4,6 11 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

25" ASUS MX259H

Premeňte váš pracovný stôl na miesto plné elegancie, krásy, špičkových technológií a kvalitného zvuku s monitorom ASUS MX259H z radu Designo MX. Tento luxusný rad sa riadi heslom: fantázii sa medze nekladú. Dokonale spracované telo dopĺňa špičkový AH-IPS A + panel s takmer nulovou hrúbkou rámu, exkluzívne reproduktory vyvinuté v spolupráci s firmou Bang & Olufsen ICEpower a možnosť naklápať monitor pre jeho pohodlné užívanie.

Dômyselný a elegantný


Štíhlosť, elegancia, dômyselnosť. Tak by sa dal zhrnúť jedinečný vzhľad monitora ASUS MX259H. So svojou hrúbkou len 15 mm vám na stole nezaberie veľa miesta a displej s rámčekom tenkým 0,8 mm je priamo nabádajúci na použitie viacerých monitorov vedľa seba. Pevná a stabilná základňa inšpirovaná slnečnými hodinami dodá pracovisku jedinečný nádych a zároveň pevne drží monitor.

Vždy tá najvyššia kvalita


Eleganciu monitora dopĺňa zobrazovací panel AH-IPS A +. Oproti klasickému IPS prináša dokonalejšie farby a menšie nároky na energie. V kombinácii s úsporným LED podsvietením je spotreba monitora naozaj nízka a vaša peňaženka zostane v bezpečí. Tracer Free odstráni z monitora nepríjemné rozmazanie pri rýchlych scénach a vylepšuje odozvu. Či už budete sledovať preteky rýchlych áut, akčné bojové scény alebo hrať hry, bude mať vždy ostrý a detailný obraz.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie 1920×1080

Farba

Farba Strieborná
Kód:  WA040n
Produktové číslo:  90LM0190-B01670
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16