Obnoviť stránku

24" Sencor SLE 24F58M4 čierna

4,2 15 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

24" Sencor SLE 24F58M4 čierna

LED televízor Sencor SLE 24F58M4 ponúka širokú paletu vstupov a jemné rozlíšenie Full HD s rýchlosťou 200 Hz, s ktorým si užijete obraz s dokonalou ostrosťou a bohatstvom detailov. S LED podsvietením ušetríte elektrickú energiu a vychutnáte si neskutočnú úroveň čiernej aj dokonale jasnú bielu. Televízor je vďaka svojim rozmerom vyváženým riešením pre menšie izby, kde využijete nielen televízne funkcie, ale poslúži aj pre HD prehrávač, hernú konzolu, počítač či notebook. Priestorovo náročných používateľov určite poteší podpora pre montáž na stenu pomocou štandardu VESA.
Štandardom je vstavaný HD DVB-T tuner pre kvalitný príjem pozemného digitálneho vysielania aj pokročilý káblový tuner HD DVB-C. Príjemným rozšírením je potom port USB, z ktorého môžete nielen prehrávať fotky, video a hudbu, ale na pripojený flashdisk alebo externý pevný disk aj zaznamenávať televízne vysielanie a využívať ho pre funkciu časového posunu (TimeShift). Vďaka tomu budete môcť kontinuálne sledovať obľúbený program, aj keď si v jeho priebehu potrebujete niekam odskočiť. Pre vstup zariadenia s vysokým rozlíšením budete mať k dispozícii 3x HDMI. Ďalej má komponentný alebo kompozitný vstup, klasický SCART, VGA vstup a pripojíte aj slúchadlá.

Doplňujúce informácie:

Napájanie:
230 V ~ (alternatívne 12 V =, redukciu na 12 V je nutné dokúpiť zvlášť)

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 24 " (60,96 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED

Typ

Typ Klasický TV

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB

Rozmery a hmotnosť

Šírka 58 cm
Výška 40 cm
Hĺbka 18 cm
Výška bez podstavca 37 cm
Hĺbka bez podstavca 3,9 cm
Hmotnosť 6,4 kg
VESA prichytenie 100×100

Farba

Farba Čierna
Kód:  WS524g4m
Produktové číslo:  SLE 24F58M4 BLACK
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03