Obnoviť stránku

24" Philips 247E6QDAD

4,5 22 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

24" Philips 247E6QDAD

Moderný Full HD LED monitor s elegantným dizajnom a 24" uhlopriečkou prinesie krásny a prirodzený obraz do každého domova i kancelárie. Displej využíva pokročilú technológiu IPS-ADS, vďaka ktorej môžete obraz sledovať z veľmi ostrých uhlov. Neuveriteľne živé farby a obraz ostrý ako britva oceníte nielen pri surfovaní na internete, spracovaní fotografií a sledovaní filmov. Monitor je možné vďaka skvelým zobrazovacím vlastnostiam nasadiť aj v profesionálnej sfére, kde sa vyžadujú precízne farby a konzistentný jas.

Mobilné rozhranie MHL

MHL predstavuje mobilné rozhranie pre audio či video, kedy si k monitoru pripojíte svoj múdry telefón podporujúci túto technológiu a svoje videá a fotky z dovolenky či hranie mobilných hier si budete môcť užívať na veľkej obrazovke. Bonusom potom je nabíjanie cez kábel MHL.

Technológia vylepšenia obrazu

Monitor disponuje funkciou SmartControl Lite s grafickým rozhraním založeným na 3D ikonách. Tie potom pomocou myši umožňujú doladenie väčšiny parametrov monitora vrátane farby, jasu a ďalších. Funkcia Smart Contrast slúži pre luxusne vysoký dynamický kontrastný pomer 20 000 000:1, ktorý poskytne detailné rozdiely farieb a ich prirodzený vzhľad v obraze.

Šetrný k prírode aj k vašej peňaženke

Veľmi slušná je spotreba 16,2 W, prevádzku monitora nebudete nijako finančne pociťovať. Dokonca spĺňa náročné podmienky nového štandardu Energy Star 6.0 a EPEAT Silver za najnižší dopad na životné prostredie. Je teda ekologicky absolútne šetrný a úplne bez ortuti. K pripojeniu na počítač je možné použiť digitálne porty HDMI, DVI-D alebo analógové rozhranie VGA.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie 1920×1080

Farba

Farba Čierna
Kód:  WC213g
Produktové číslo:  247E6QDAD/00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06