Obnoviť stránku

24 "Philips 241P6VPJKEB

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

24 "Philips 241P6VPJKEB

Moderné UltraHD 4K monitor od Philips s inovatívnou úrovňou detailov a jasu, ktorý disponuje štvornásobným rozlíšením oproti FullHD. Ponúka bohatšie farby, perfektne ostrý obraz a jasnejší detaily. Vďaka technológii Flicker-free nie sú oči toľko namáhané, takže sa budete cítiť menej unavení aj po niekoľkých hodinovom filmovom maratóne. Monitor je vybavený AH-LCD panelom s uhlopriečkou 24 "a verným podaním farieb. Oceníte Power sensor, ktorý šetrí a predlžuje životnosť monitora, ale hlavne znižuje účty za elektrinu. Získajte UltraHD rozlíšenie za výhodnú cenu.

kľúčové vlastnosti

  • Rozlíšenie UltraClear 4K UltraHD (3840 × 2160)
  • LCD panel s AH-IPS technológiou
  • 99% farebného sRGB štandardu pre verné podanie farieb
  • Flicker free technológie
  • SmartErgoBase pre ergonomické nastavenie monitora
  • PowerSensor šetriace náklady za energiu
  • Možnosť pripojenia smartphonu pomocou MHL
  • Webkamera pre spoluprácu

Jasný obraz s jemnými detailmi

Najnovšie vysoko výkonné panely použité pri výrobe zaisťujú kvalitný obraz s 4K rozlíšením. Jemné detaily, ostrý obraz a verné podanie farieb vďaka 99% štandardu sRGB. Obraz je prirodzený a plynulý, pretože 10-bitový displej s 1,074 miliardami farieb sa o to postará. Navyše najnovšie IPS panely disponujú širokými pozorovacími uhlami a menšou spotrebou energie. Konzistentné jas a presné farby za všetkých okolností ocenia nielen profesionáli.

nabitý technológiami

Komfortnejšie sledovanie obrazu zabezpečuje technológia Flicker free, ktorá reguluje jas a obmedzuje blikanie, takže nespôsobuje nadbytočnú únavu očí. Vstavaný senzor pohybu (PowerSensor) vysiela a prijíma infračervené signály, podľa ktorých vyhodnotí prítomnosť osoby pred monitorom. Ak používateľ odíde, zníži jas monitora na minimum a tak šetrí životnosť monitora spolu s nákladmi za elektrinu. Nároční užívatelia majú možnosť pripojiť svoj mobilný telefón podporujúci MHL (Mobile High Definition Link) k monitoru a užiť si tak hranie hier, prehrávanie fotiek a videí vo vysokom rozlíšení. 

Spolupráca a zdieľanie

Na komunikáciu slúži vstavaná kamera, ktorá vám ušetrí čas a náklady za cestovanie. Pre rýchly prenos dát je inštalované USB 3.0 Super speed s rýchlosťou 5 Gb / s, ktorý je 10-krát rýchlejší ako USB 2.0. Multiview umožňuje prácu na dvoch zariadeniach súčasne, takže pri riešení zložitých úloh využijete viac zariadení. Pre pripojenie slúži HDMI kábel, ktorý má všetok potrebný hardvér a umožní prenos vysokokvalitného zvuku a videa. Nesmú chýbať ani vstavané reproduktory alebo podpora uchytenie monitora VESA na stenu.

Parametre a špecifikácia

Technológie panela a obrazovky

Typ panela IPS

Vlastnosti a funkcie

Výbava Webkamera

Farba

Farba Čierna
Kód:  WC118b85
Produktové číslo:  241P6VPJKEB/00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18