Obnoviť stránku

24" iiyama ProLite E2482HS-B1

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

24" iiyama ProLite E2482HS-B1

LCD monitor 24" iiyama ProLite E2482HS-B1 dostal pri výrobe zobrazovaciu plochu typu TN. To ovplyvňuje živosť farieb, cenu aj ďalšie špecifiká. Typ panelu skrátka významne udáva budúce uplatnenie. TN sa najčastejšie využíva prevažne na displejoch pre obmedzené použitie. Má naozaj nízke náklady na výrobu, vyznačuje sa aj krátkou odozvou, preto je odporúčaný aj hráčom. Má však úzke pozorovacie uhly a nepresné podanie farieb. Vhodné sú preto napr. na prácu s textami a tabuľkami, ale nepostačia už na prácu s fotografiami.

Špecifikácia monitora 24" iiyama ProLite E2482HS-B1

Ďalším argumentom výberu správneho monitora je rozlíšenie obrazu a dĺžka uhlopriečky. 24" iiyama ProLite E2482HS-B1 meria medzi protiľahlými rohmi 24" pri rozlíšení 1 920 × 1 080 pxUhlopriečku nad 27" zvažujte v situácii, keď šetríte miesto, ale máte skúsenosť, že malý monitor nestačí. LCD monitor s veľkou uhlopriečkou urobí najväčšiu radosť architektom. Na pohodlie pri sedení pri počítači má efekt aj pomer strán monitora. Môžeme povedať, že obrazovky s prevažne dlhšou zvislou stranou sú lepšie na písanie dlhých dokumentov, zatiaľ čo s pomerom napr. 21 : 9 alebo 16 : 9 zodpovedajú skôr využitiu na filmy alebo hry. LCD monitor 24" iiyama ProLite E2482HS-B1 preto používa 16 : 9.

Nielen pre hráča hier je podstatne dôležitý parameter odozva. Definíciu latencie si určujú samotní výrobcovia, všeobecne môžeme povedať, že ide o čas potrebný na prefarbenie obrazového bodu. Hráči na profesionálnej úrovni vyžadujú odozvy napríklad len 3 ms. Pri 24" iiyama ProLite E2482HS-B1 sa môžete tešiť na odozvu 1 ms.

Aké funkcie a výbavu má monitor 24" iiyama ProLite E2482HS-B1

  • Vo výbave má monitor filter modrého svetla. Ten je zárukou, že aj po práci dokážete večer ľahko zaspať. Svetlo vlnovej dĺžky 445 – 500 nm totiž bráni tvorbe melatonínu (spánkového hormónu).
  • Vo výbave tohto monitora nájdete aj reproduktory, aby ste si mohli pustiť napríklad hudbu alebo nejaký ten seriál.
  • Monitor je možné použiť s držiakmi štandardu VESA.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie 1920×1080

Farba

Farba Čierna
Kód:  WA830f9e
Produktové číslo:  E2482HS-B1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07