Obnoviť stránku

24" iiyama ProLite B2482HS-B1

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

24" iiyama ProLite B2482HS-B1

LCD monitor 24" iiyama ProLite B2482HS-B1 získal pri výrobe displej typu TN. Z toho môžeme odvodiť podanie farieb, cenu a ďalšie viditeľné vlastnosti. Typ panelu významne určuje budúce použitie. TN sa najčastejšie využíva na monitoroch pre obmedzené využitie. Má najnižšie výrobné náklady, známy je i nízkou latenciou. preto býva odporúčaný aj hráčom. Nevýhodou sú obmedzené pozorovacie uhly a nie práve najlepšie podanie farebných tónov. Odporučiť ich môžete napríklad na kancelársku prácu ale nie sú vhodné na úpravu videa či fotografií.

Špecifikácia monitora 24" iiyama ProLite B2482HS-B1

Ďalším parametrom dôležitým pre výber je rozlíšenie obrazu a uhlopriečka. 24" iiyama ProLite B2482HS-B1 meria medzi protiľahlými rohmi 24" pri rozlíšení 1 920 × 1 080 px. Uhlopriečka nad 27" je optimálna v prípade ak potrebujete ušetriť miesto, ale máte skúsenosť, že malý monitor nebude stačiť. LCD monitor s veľkou uhlopriečkou by sme odporučili grafikom. Na pohodlie pri práci má dopad aj pomer strán obrazovky. Môžeme povedať, že obrazovky s približne štvorcovým formátom sú vhodnejšie na písanie dlhých dokumentov, a širšie monitory sú vhodné napríklad na sledovanie seriálov, alebo hry. LCD monitor 24" iiyama ProLite B2482HS-B1 má pomer strán 16 : 9.

Na zobrazenie rýchlych zmien je obzvlášť významný parameter odozva. Jej definíciu si určujú jednotliví výrobcovia, všeobecne je to ale tak, že ide o čas nutný na prefarbenie pixelu. Najnáročnejší hráči nejdú s hodnotou nad 5 ms. U 24" iiyama ProLite B2482HS-B1 budete schopní namerať 1 ms. Medzi podstatné parametre monitora patrí aj obnovovacia frekvencia, čiže počet obnovení obrazu na obrazovke za jednu sekundu. Vyššia hodnota znamená rýchlejšie prekreslenie. Rozdiel medzi podstatne vyššou frekvenciou spozná aj laik. LCD monitor 24" iiyama ProLite B2482HS-B1 pracuje na frekvencii 60 Hz.

Aké výhody ponúka LCD monitor 24" iiyama ProLite B2482HS-B1

  • V podporovaných funkciách objavíte aj filter modrého svetla. Ten vám zaručí, že vaše telo dokáže zaspať, aj keď pôjdete od monitora rovno do postele. Svetlo vlnovej dĺžky 445 – 500 nm totiž brzdí tvorbu melatonínu (hormónu zabezpečujúceho spánkový cyklus)
  • Na paneli sa objavujú aj reproduktory, vďaka ktorým môžete počúvať hudbu
  • Monitor je možné pripevniť do VESA držiaka
  • U tohto monitora si môžete upraviť výšku
  • Obrazovku je možné otáčať vďaka pivotu

Parametre a špecifikácia

Záruka

Rozšírená záruka Predĺžená záruka

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 24 " (60,96 cm)
Rozlíšenie 1920×1080

Konštrukcia

Konštrukcia Rovná

Technológie panela a obrazovky

Obnovovacia frekvencia 60 Hz
Odozva 1 ms
Maximálny jas 250 cd/m2
Natívny kontrast 1000:1
Povrch displeja Matný
Typ panela TN

Pomer strán

Pomer strán 16:9

Pripojenie

Grafické rozhranie HDMI, VGA, DVI
Typ pripojenia HDMI 1.4
Audio rozhranie Výstup na slúchadlá
Ďalšie pripojenie Slúchadlový výstup

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti Reproduktory, Nastaviteľná výška, Pivot, Flicker-free, Filter modrého svetla
Funkcie Flicker-free, Filter modrého svetla
Výbava Reproduktory

Farba

Farba Čierna

Rozmery a hmotnosť

Šírka 56,6 cm
Výška 38,7 cm
Hĺbka 23 cm
Hmotnosť 5,1 kg

Balenie

Káble v balení DVI, Audio
Kód:  WA829g4d
Produktové číslo:  B2482HS-B1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12