Obnoviť stránku

24" iiyama G-Master Red Eagle GB2488HSU-B3

5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

24" iiyama G-Master Red Eagle GB2488HSU-B3

Herný monitor iiyama G-Master Red Eagle

Špičkový 24" herný monitor iiyama G-Master Red Eagle, známy ako Red Eagle, zmení váš pôžitok z hry. Všetkým náruživým hráčom dopraje bezkonkurenčnú výhodu, potrebnú pre rozhodovanie v zlomku sekundy. Svojich nepriateľov ľahko porazíte vďaka minimálnej odozve na úrovni 1 ms, perfektnej plynulosti a precíznemu prechodu medzi snímkami. Oproti predchádzajúcej generácii sa výrobca pohral s dizajnom a vyšperkoval nohu stojana, ktorej predná strana je novo strieborná a zadnú časť zdobí nápis G-Master.



iiyama G-Master Red Eagle GB2488HSU-B3

Kľúčové vlastnosti monitora iiyama G-Master Red Eagle

  • Špičkový herný monitor s odozvou len 1 ms.
  • Obnovovacia frekvencia 144 Hz.
  • Technológia FreeSync minimalizuje roztrasený a rozmazaný obraz
  • Výkonnejšie herné zobrazenie aj v zatienených oblastiach vďaka funkcii Black Turner
  • Vlastné reproduktory 2× 3 W
  • Súprava konektorov 2× HDMI, DVI a DisplayPort.

144 Hz obrázok

Rýchla obnovovacia frekvencia je zárukou vynikajúceho herného zážitku. Obzvlášť vhodná je pre FPS, závodné simulátory, MOBA a športové žánre, kde 144 Hz obnovovacej frekvencie prináša svieže a ostré snímky potrebné pre zlepšenie vašej hry. 

iiyama G-Master Red Eagle

Nezastaví vás ani tmavý obraz

Funkcia Black Tuner nastaví jas v tmavých miestach tak, aby ste videli aj tie najmenšie detaily. Nemôže sa tak pred vami schovať žiaden kempujúci protivník alebo prepracovaná bonusová zbraň.

 iiyama iiyama iiyama G-Master Red Eagle

FreeSync

Technológia AMD FreeSync ukončí trhanú hrateľnosť a lámavosť obrazu, zaistí výborný výkon na ľubovoľnej snímkovej frekvencii. Vašu neúnavnú ostražitosť potom podporí potlačenie blikania vďaka podsvieteniu Flicker Free. Spolu s Blue Light Reducer potom šetrí vaše oči a predlžuje tak dobu strávenú pred monitorom.

iiyama iiyama G-Master Red Eagle

Herné profily

Vyberte si jeden z preddefinovaných herných režimov vrátane lepšieho nastavenia pre FPS alebo strategické hry. Ľahko si však nastavíte úplne vlastný profil pre konkrétnu hru.

iiyama iiyama G-Master Red Eagle

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie 1920×1080

Farba

Farba Čierna
Kód:  WA830g52
Produktové číslo:  GB2488HSU-B3
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01