Obnoviť stránku

24" ASUS VX24AH

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

24" ASUS VX24AH


 ASUS VX24AH černý

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Presnosť do najmenších detailov

Nový špičkový širokouhlý LED monitor VX24AH s pomerom strán 16 : 9 ponúka široké pozorovacie uhly 178° zaručujúce lepšiu produktivitu, pretože na obrazovke poskytuje viac priestoru pre jednotlivé okná a projekty. Exkluzívna technológia SplendidPlus Video Intelligence a QuickFit Virtual Scale od spoločnosti ASUS a 100 % pokrytie farebného priestoru sRGB zaisťujú verné podanie farieb a presnosť obrazu.


 ASUS VX24AH černý

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Pre prácu aj zábavu

S monitorom s rozlíšením WQHD budete mať pre svoje okná k dispozícii o 77 % viac priestoru na pracovnej ploche, ako je bežné pri klasických Full HD monitoroch. Okrem toho sa tento monitor pýši približne o 25 % ostrejším obrazom než bežné 24" Full HD monitory a 5 ms dobou odozvy zaisťujúce úplne plynulé zobrazenie. To je zárukou bezproblémového sledovanie filmov aj hrania hier. Práve hry budú na tomto monitore ešte živšie, farebne vernejšie a neunikne vám v nich ani ten najmenší detail.


 ASUS VX24AH černý

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

WQHD monitor VX24AH ponúka detailný obraz v rozlíšení 2 560 × 1 440 pixelov – to je štyrikrát väčšie rozlíšenie ako majú  bežné 720p monitory. Používatelia si tak môžu vychutnávať obraz do tých najmenších detailov a v porovnaní so štandardnými monitormi budú mať pri práci k dispozícii väčšiu plochu.


Široké možnosti pripojenia

Monitor VX24AH je vybavený širokou ponukou možností pripojenia, vrátane rozhrania HDMI podporujúceho natívne rozlíšenie WQHD a rozhranie D-sub pre prenos obsahu v rozlíšení Full HD 1080p. Dvojica integrovaných 2 W reproduktorov sprostredkováva špičkový zvuk, ktorý prispieva k dokonalému zážitku pri sledovaní filmov a hraní hier.

 ASUS VX24AH černý

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Exkluzívna technológia ASUS zaisťujúca výnimočnú kvalitu obrazu

Model VX24AH využíva exkluzívnu technológiu SplendidPlus Video Intelligence, ktorá optimalizuje grafický výkon a kvalitu obrazu vylepšením farieb, jasu, kontrastu a ostrosti. Technológia SplendidPlus ponúka okrem režimov ako Príroda, Štandardný, Kino, sRGB a Nočná scéna tiež dva nové – Čítanie a Tmavá miestnosť.

 ASUS VX24AH černý

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Parametre a špecifikácia

Technológie panela a obrazovky

Typ panela IPS

Farba

Farba Čierna
Kód:  WA039g8
Produktové číslo:  90LM0110-B01370
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17