Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

24" ASUS VG248QE

4,9 98 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

24" ASUS VG248QE

Vynikajúci LED monitor, ktorý by nemal chýbať vo výbave žiadneho náruživého hráča. Úzky rámik okolo displeja mu prepožičiava svieži a moderný vzhľad a predurčuje ho na použitie s viacerými monitormi vedľa seba. Vo všetkých oblastiach je monitor vybavený modernými technológiami. Vďaka svojej obnovovacej frekvencii 144 Hz a veľmi nízkej dobe odozvy 1 ms vynikne predovšetkým pri rýchlych scénach akčných hier, pri ktorých bude obraz dokonale plynulý a bez rozmazaných kontúr. K dobrej ergonómii pomáha plne polohovateľný stojan umožňujúci hranie hier pohodlnejšie, ako kedykoľvek predtým.


Dokonale farebný obraz

Technológia ASCR (ASUS Smart Contrast Ratio) upravuje kontrast zobrazovanej scény tak, aby bol výsledok korektne farebný bez prepálených či tmavých miest a s dokonalou tmavosťou čiernej a žiarivosťou bielej. Vašim očiam sa vždy dostane prvotriedny obraz.


Perfektne ostrý obraz

Dynamické scény, ktoré vznikajú pri strieľačkách z pohľadu prvej osoby (FPS) alebo pri rýchlych automobilových pretekoch, budú vďaka extrémne rýchlej odozve 1 ms a obnovovacej frekvencii 144 Hz * dokonale ostré a bez nežiadúcich duchov či rozdvojenia hrán. K tomu prispieva aj riadenie úrovne napätia pomocou tekutých kryštálov, ktoré zaručuje plynulé a čisté prehrávanie videa.

Optimalizácia výkonu a kvality

Pri modeli spoločnosti Asus nesmie chýbať ani proprietárna technológia Splendid Video Intelligence, ktorá optimalizuje grafický výkon a kvalitu obrazu vylepšením farieb, jasu, kontrastu a ostrosti. Pomocou jediného tlačidla si môžete vybrať zo 6 ponúkaných režimov (Krajina, Divadlo, Hra, sRGB, Nočná scéna a Štandardná).

Prepínanie zobrazenia

Tak ako väčšina monitorov od spoločnosti ASUS, aj rad VG248QE má ergonomický dizajn s možnosťou nastavenia výšky, sklonu a natočenia do strán, aby pre vás bolo sledovanie monitora maximálne pohodlné.

Neprekonateľný zážitok v 3D

Preneste sa v priebehu okamihu do úplne novej dimenzie s technológiou NVIDIA 3D Vision 2. Pomocou špeciálnych okuliarov si vaše obľúbené hry a filmy užijete presne tak, ako by ste sa stali ich súčasťou.

S technológiou NVIDIA 3D LightBoost si navyše môžete v 3D režime vychutnávať dvojnásobný jas oproti tradičnej 3D technológii bez toho, aby došlo k akémukoľvek zvýšeniu spotreby energie.

* Ak chcete aktivovať obnovovaciu frekvenciu s rýchlosťou 144 Hz (2D režim), je nevyhnutné použiť port Display Port (či Dual-link DVI) aj konkrétnu grafickú kartu s najnovším ovládačom. Ak potrebujete technickú podporu týkajúcu sa 144 Hz funkcie, obráťte sa prosím na výrobcu vašej grafickej karty, resp. príslušné servisné stredisko.


Parametre a špecifikácia:
Obrazovka:
Jas až 350 cd/m2Kontrast farieb 80000000:1 (Asus Smart Contrast)Podpora FullHDPodpora aktívneho 3DObnovovacia frekvencia 144 Hz16,7 miliónov farieb
Ozvučenie:
Integrované stereo reproduktory 2x 2 W
Technológie pre zlepšenie obrazu:
nVidia Light Boost pre zjasnenie 3D obrazu
Splendid pre nastavenie režimu zobrazovania (6 predvolieb)
Rozhranie:
1x PC audio vstup
1x vstup pre slúchadlá
1x Display Port
1x HDMI
1x DVI Dual-link

Parametre a špecifikácia

Záruka

Rozšírená záruka Predĺžená záruka

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 24 " (60,96 cm)
Rozlíšenie 1920×1080 px

Obrazovka

Odozva 1 ms
Maximálny jas 350 cd/m2
Povrch displeja Matný
Pomer strán 16:9
Konštrukcia Rovná

Pripojenie

Typ pripojenia DisplayPort, DVI, HDMI 1.4
Ďalšie pripojenie Slúchadlový výstup
Káble v balení DVI

Vlastnosti a funkcie

Ďalšie funkcie Reproduktory, Nastaviteľná výška, Pivot, Podpora 3D

Farba

Farba Čierna

Rozmery a hmotnosť

Šírka 56,94 cm
Výška 49,99 cm
Hĺbka 23,1 cm
Hmotnosť 5,5 kg

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 22 kWh/1000h

Spotreba

Kód:  WA039i
Produktové číslo:  90LMGG301Q022E1C-
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07