Obnoviť stránku

24" ASUS VE247H

4,6 201 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

24" ASUS VE247H

Vynikajúci LED monitor, ktorý by nemal chýbať vo výbave žiadneho náruživého hráča. S rýchlou odozvou nie je problémom ani zobrazenie tých najakčnejších scén a dynamický kontrastný pomer desiatich miliónov k jednej dotvára perfektné zobrazenie aj pri sledovaní filmov - čierna je maximálne hlboká a biela je dokonale jasná, k čomu prispieva aj moderné LED podsvietenie. Všetko je zabalené v elegantnom čiernom vyhotovení, doplnené dvojicou kvalitných stereo reproduktorov a nechýba ani moderné HDMI rozhranie.


Dokonale farebný obraz

Technológia ASCR (ASUS Smart Contrast Ratio) upravuje kontrast zobrazovanej scény tak, aby bol výsledok korektne farebný bez prepálených či tmavých miest a s dokonalosťou tmavej čiernej a žiarivosťou bielej. Vašim očiam tak vždy doprajete prvotriedny obraz.

Perfektne ostrý obraz

Dynamické scény, ktoré vznikajú pri strieľačkách z pohľadu prvej osoby (FPS) alebo pri rýchlych automobilových pretekoch budú vďaka extrémne rýchlej odozve 2 ms dokonale ostré a bez nežiaducich duchov či rozdvojenia hrán.

Optimalizácia výkonu a kvality

Pri modeli spoločnosti Asus nesmie chýbať ani proprietárna technológia Splendid Video Intelligence, ktorá optimalizuje grafický výkon a kvalitu obrazu vylepšením farieb, jasu, kontrastu a ostrosti. Pomocou jediného klávesu si môžete vybrať z 5 ponúkaných režimov (Krajina, Divadlo, Hra, Nočná scéna a Štandardný).



Prepínanie zobrazenia

Príjemným bonusom je tiež funkcia Aspect Control, pomocou ktorej si budete ľahko prepínať medzi širokouhlým formátom 16:9 a 4:3 - ideálne pre niektoré staršie hry a ďalšie aplikácie, ktoré nepodporujú širokouhlé zobrazenie.

Ekologická prevádzka

S podsvietením LED súvisí aj ďalší z vítaných aspektov tohto panelu. Je ním veľmi prijateľná spotreba elektrickej energie aj zníženie vplyvu na životné prostredie.
Maximálne ekologická je tiež konštrukcia vylučujúca použitie akýchkoľvek materiálov znemožňujúcich jednoduchú recykláciu.

Parametre a špecifikácia:
Kontrastný pomer:
Typický: 1000:1
Dynamický: 10 000 000:1
Jas:
300 cd/m2
Farby:
16,7 miliónov
Pozorovací uhol:
170°/160°
Frekvencia signálu:
Horizontálne: 30 - 83 kHz
Vertikálne: 50 - 76 Hz
Video funkcie:
SPLENDID Video Intelligence Technology
SPLENDID Video Preset Modes
3 voľby pre odtieň kože
Podpora HDCP
Voľba teploty farieb: 5 režimov
Ostatné:
Reproduktory 2x 1 W RMS
Možnosť náklonu:
+20° až -5°
Možnosť umiestnenia na stenu:
VESA montáž na stenu:
100 x 100 mm
Zabezpečenia:
Kensington lock
Štandardy:
Energy Star 5.0, CEL, UL/cUL, CB, CE, EuP, FCC, CCC, BSMI, Gost-R, C-Tick, VCCI, PSB, J-MOSS, RoHS, WEEE, Windows Vista & Windows 7 WHQL

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie 1920×1080

Farba

Farba Čierna
Kód:  WA039e
Produktové číslo:  90LMC2101Q01041C-
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08