Obnoviť stránku

24" ASUS PG248Q

4,3 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

24" ASUS PG248Q

Herný monitor ASUS PG248Q ponúka Full HD rozlíšenie s ultra rýchlou odozvou 1 ms a pretaktovateľnou obnovovacou frekvenciou až 180 Hz pre plynulý beh hry. Funkcia GamePlus zvyšuje váš herný zážitok, zatiaľ čo GameVisual sa postará o optimalizáciu obrazu. Kompatibilita s NVIDIA® 3D Vision 2 kitom vám otvorí bránu do úchvatného 3D sveta. Podporuje uchytenie na stenu štandardom VESA, čím ušetríte miesto na stole. Ergonomicky dizajnovaný stojan zaisťuje naklopenie a nastavenie výšky pre maximálny komfort pri hraní.

Kľúčové vlastnosti

  • Herný monitor
  • Extrémne rýchla odozva 1 ms
  • Špeciálna technológia pre pretaktovanie obnovovacej frekvencie - až 180 Hz
  • Podpora G-Sync
  • Kompatibilný s 3D vision kitom od NVIDIA

Extrémny v každom ohľade

Najrýchlejším vo svojej triede z neho robí perfektný nástroj na akčné hry, ktoré vyžadujú rýchle reakcie. S extrémne rýchlou odozvou ste schopní reagovať na to, čo vidíte na obrazovke. Neprekvapia vás ostré zákruty alebo nepriateľ, ktorý sa rýchlo objaví spoza rohu. Už nikdy žiadne frustrujúce meškanie, trhanie alebo rozmazanie obrazu, ktorý je vďaka mimoriadnej obnovovacej frekvencii 180 Hz perfektne ostrý.

Napchatý technológiami k prasknutiu

Monitor je vybavený tými najlepšími technológiami, ktoré každý hráč zaiste ocení. Exkluzívne GamePlus klávesová skratka umožňuje získať väčšiu prevahu v hre. Výberom zameriavacieho kríža sa z vás stane ultimátny bojovník. ASUS GameVisual umožní perfektné vyladenie obrazu, kde máte na výber z nepreberného množstva nastavení. Flicker-Free technológia znižuje blikanie monitora pre dokonalý zážitok z hry. Oči sú menej namáhané, takže vydržíte hrať dlhé hodiny.

Komfortné v každom smere

Pripojenie k PC alebo notebooku umožňuje rozhranie HDMI alebo DisplayPort. Poteší aj dvojica USB 3.0 konektorov pre ľahké zapojenie periférií. Čistá herná plocha je základom, preto je možnosť viesť káble stojanom monitora a udržiavať tak poriadok na stole. Ergonomicky nastaviteľný stojan umožňuje širokú škálu náklonu, takže si vždy nájdete komfortnú polohu.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie 1920×1080

Technológie panela a obrazovky

Technológie G-Sync

Farba

Farba Sivá
Kód:  WA039x3
Produktové číslo:  90LM02J0-B01370
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02