Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

24,5" ASUS PG258Q

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

24,5" ASUS PG258Q

Herný monitor ASUS PG258Q ponúka Full HD rozlíšenie s ultra rýchlou odozvou 1 ms a obnovovacou frekvenciou až 240 Hz na plynulý chod hry. Funkcia GamePlus zvyšuje váš herný zážitok, zatiaľ čo GameVisual sa postará o optimalizáciu obrazu. Kompatibilita s NVIDIA 3D Vision 2 zostavou vám otvorí bránu do úchvatného 3D sveta. Ergonomicky navrhnutý stojan zaisťuje naklopenie a nastavenie výšky, aby zaistil maximálny komfort pri hraní.

Kľúčové vlastnosti

  • Herný monitor v exkluzívnom dizajne
  • Extrémne rýchla odozva 1 ms
  • Obnovovacia frekvencia až 240 Hz
  • Podpora hladkého zobrazenia G-Sync
  • Kompatibilný s 3D vision zostavou od NVIDIA

Extrémny z každého hľadiska

Najrýchlejší monitor vo svojej triede z neho robí perfektný nástroj na akčné hry, ktoré vyžadujú rýchle reakcie. S extrémne rýchlou odozvou ste schopný reagovať na to, čo vidíte na obrazovke. Neprekvapia vás ostré zákruty alebo nepriateľ, ktorý sa rýchlo objaví spoza rohu. Už nikdy žiadne frustrujúce meškanie, trhanie alebo rozmazanie obrazu. Zobrazovanie je vďaka mimoriadnej obnovovacej frekvencii 240 Hz perfektne ostré. 

Napchatý technológiami na prasknutie

Monitor je vybavený tými najlepšími technológiami, ktoré každý hráč zaiste ocení. Exkluzívna GamePlus klávesová skratka umožňuje získať väčšiu prevahu v hre. Výberom zameriavacieho kríža sa z vás stane ultimátny bojovník. ASUS GameVisual umožní perfektné vyladenie obrazu, kde máte na výber z nepreberného množstva nastavení. Flicker-Free technológia znižuje blikanie monitora, aby umožnil dokonalý zážitok z hry. Oči sú menej namáhané, takže vydržíte hrať dlhé hodiny.

Dotiahnutý v každom smere

Pripojenie k PC alebo notebooku umožňuje rozhranie HDMI alebo DisplayPort. Poteší aj dvojica USB 3.0 konektorov na ľahké zapojenie periférií. Čistá herná plocha je základom, preto umožňuje viesť káble stojanom monitora a udržiavať tým poriadok na stole. Ergonomicky nastaviteľný stojan umožňuje širokú škálu náklonu, takže si vždy nájdete komfortnú polohu. Táto kráľovská verzia má aj efektívnu projekciu loga pod monitor.

Parametre a špecifikácia

Záruka

Rozšírená záruka Predĺžená záruka

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 24,5 " (62,23 cm)
Rozlíšenie 1920×1080 px

Obrazovka

Odozva 1 ms
Maximálny jas 400 cd/m2
Kontrast 1000:1
Povrch displeja Matný
Pomer strán 16:9
Konštrukcia Rovná

Pripojenie

Typ pripojenia DisplayPort, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4
Ďalšie pripojenie USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
HDMI 1 ×
DisplayPort 1 ×
USB 2 ×

Vlastnosti a funkcie

Technológie G-Sync
Ďalšie funkcie Reproduktory, Nastaviteľná výška, Pivot, Filter modrého svetla
VESA prichytenie 100×100

Farba

Farba Čierna

Rozmery a hmotnosť

Šírka 56,4 cm
Výška 50,37 cm
Hĺbka 25,37 cm
Hmotnosť 5,6 kg

Spotreba

Kód:  WA040d5
Produktové číslo:  90LM0360-B01370
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16