Obnoviť stránku

23" Philips 231P4QPYKEB

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

23" Philips 231P4QPYKEB

Luxusne vybavený a elegantne vyzerajúci panel Philips je ideálnym nástrojom pre graficky náročnejších užívateľov, ktorí ocenia špičkové farebné podanie zo všetkých uhlov pomocou technológie IPS. Pokročilá technológia SmartImage analyzuje zobrazovaný obsah a dynamicky nastavuje sýtosť farieb a ostrosť. Funkcie SmartContrast zase optimalizuje kontrast a zaisťuje vynikajúcu čiernu s presným ohraničením tieňov a farieb. Vďaka nej si užijete jasný a živý obraz so žiarivými farbami. Exkluzívny je SmartResponse upravujúce časy odozvy podľa požiadaviek práve zobrazovaného obrazu pre dosiahnutie mimoriadne ostrého obrazu bez chvenia či duchov.
So spotrebou dosahujúce pekných 29 W alebo 18 W v ECO režime sa táto investícia nepochybne vráti. Monitor má zabudovaný PowerSensor, Ktorý detekuje či je používateľ prítomný pri monitore, A keď nie, tak automaticky zníži jas! Dokonca spĺňa náročné podmienky Energy Star 5.0 a EPEAT Gold za najnižšiu dopad na životné prostredie. Je teda ekologicky absolútne šetrný a úplne bez ortuti. Vďaka funkciu pivot (otočenie na výšku) možno monitor využiť aj pre listovanie dlhými dokumentmi, pre ktoré je toto rozloženie vhodnejšie. Stojanu tiež nastavíte výšku v rozsahu 130 mm. Vďaka pokročilej základni SmartErgoBase ho možno znížiť takmer na úroveň stola, Aby sa dosiahlo pohodlného uhla pre sledovanie.
Vstavaná webkamera, mikrofón a reproduktory sprostredkujú videokomunikáciu s kolegami a klientmi. Toto jednoduché riešenie vám uľahčí spoluprácu a ušetrí čas aj náklady spojené s cestovaním. Monitor disponuje 3portovým USB hubom, Vďaka ktorému si môžete pripojiť vaše periférie priamo k monitoru. Nech je váš notebook, stolný počítač či trebárs herné konzoly vybavená konektorom VGA, DVI alebo DisplayPort, S týmto monitorom nebudete mať žiadny problém s pripojením. Dômyselné zapojenie káblov redukuje neprehľadnú spleť káblov a udržiava pracovné prostredie upravené a profesionálne.
Doplňujúce informácie:
Podstavec:
Nastavenie výšky: 130 mm
Pivot: 90 stupňov
Rotácia: -65/65 °
Sklopenie: -5/20 °

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti a funkcie

Výbava Webkamera

Farba

Farba Čierna
Kód:  WC117n9
Produktové číslo:  231P4QPYKEB/00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07