Obnoviť stránku

23" iiyama ProLite XUB2390HS

4,8 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

23" iiyama ProLite XUB2390HS

Full HD LCD panel iiyama ProLite XUB2390HS sa pýši flexibilným podstavcom a špičkovou zobrazovacou technológiou IPS. Tá vám poskytne prvotriedny obraz s vysoko vierohodnými odtieňmi farieb z akéhokoľvek uhla aj bleskurýchlu odozvou pre stále ostrý obraz. Jedinečne nízka odozva 5 ms v spojení s kontrastným pomerom 5 000 000:1 poteší náruživých hráčov počítačových hier, rovnako ako milovníkov filmov. Multimediálnemu využitie monitoru napomáhajú aj integrované stereo reproduktory, ktoré sú úplne dostačujúce pre základné ozvučenie.
Celkový elegantný a čistý dizajn panelu priamo predurčuje na umiestnenie do moderných domácností a štýlových PC kútikov. Užívateľský komfort podporí štandard VESA pre pripevnenie na stenu či rôzne držiaky a stojan so skvelou polohovateľnosť. Nielen, že ho môžete výškovo nastaviť v rozsahu 130 mm, natáčať aj naklápať, ale ľahko ho aj otočíte o 90° a využijete pre listovanie dlhými dokumentmi (funkcia pivot). Jeden DVI-D vstup a HDMI vám umožní súčasné pripojenie počítača, hernej konzoly a multimediálneho prehrávača. Prítomný je aj klasický D-Sub (VGA) konektor.
Doplňujúce informácie:

Podstavec:
Naklopenia: 20° nahor, 4° dole
Natočenie: 45° doľava, 45° doprava
Výšková nastaviteľnosť: 130 mm
Pivot: 90°

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie 1920×1080

Farba

Farba Čierna
Kód:  WA828h4
Produktové číslo:  XUB2390HS-B1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17