Obnoviť stránku

23" iiyama ProLite X2380HS

4,0 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

23" iiyama ProLite X2380HS

LCD monitor iiyama ProLite X2380HS-B1 ponúka 23 "panel v rozlíšení Full HD a so špičkovou zobrazovacou technológiou IPS. Tá vám poskytne prvotriedny obraz s veľmi vierohodnými odtieňmi farieb z akéhokoľvek uhla a bleskurýchlou odozvou pre stále ostrý obraz. Je teda vynikajúcim kandidátom pre používateľov pracujúcich s fotografiami alebo grafikou. Na svoje si však prídete aj pri filmoch vo vysokom rozlíšení a hraní hier, kde určite oceníte jeho parametre oproti štandardným TN displejom. Dobrá viditeľnosť displeja je v réžii LED, ktoré prinesie rovnomerné podsvietenie obrazu a vysokú energetickú efektivitu prevádzky.
Vynikajúci pohľad podporí aj extra vysoká hodnota dynamického kontrastného pomeru 10 000 000 : 1 pre jemné prechody medzi farebnými odtieňmi a odozva len 5 ms. Používateľský komfort výrazne podporí podstavec s možnosťou naklápania a štandard VESA pre pripevnenie na stenu či rôzne držiaky. Do krásneho úzkeho rámčeka sa podarilo umiestniť stereo reproduktory, postačujúce pre potreby základného ozvučenia počítača. Pripojenie obrazového signálu vykonáte štandardným D-Sub konektorom, DVI alebo HDMI.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie 1920×1080

Farba

Farba Čierna
Kód:  WA828f
Produktové číslo:  X2380HS-B1

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01