Obnoviť stránku

23" ASUS VX239H-W

4,8 67 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

23" ASUS VX239H-W

Premeňte váš pracovný stôl na miesto plné elegancie, krásy, špičkových technológií a kvalitného zvuku s novým monitorom ASUS VX239H-W v exkluzívnom bielom prevedení. Táto luxusná edícia sa riadi heslom: fantázii sa medze nekladú. Dokonale spracované telo dopĺňa špičkový AH-IPS A + panel s takmer nulovou hrúbkou rámu, stereo reproduktory a možnosť pripojenia mobilných zariadení cez HDMI port vďaka podpore štandardu MHL (Mobile High-Definition Link).


Dômyselný a elegantný


Štíhlosť, elegancia, dômyselnosť. Tak by sa dal zhrnúť jedinečný vzhľad monitora ASUS.

So svojou hrúbkou iba 14,5 mm vám na stole nezaberie veľa miesta a displej s rámčekom tenkým 0,8 mm priam nabáda na použitie viacerých monitorov vedľa seba.  

Pevná a stabilná základňa inšpirovaná slnečnými hodinami navyše dodá pracovisku jedinečný nádych a zároveň pevne drží monitor.

Pokročilá AH-IPS technológia panela

Eleganciu monitora dopĺňa špičkový zobrazovací panel AH-IPS A + s vysokým FullHD rozlíšením. Oproti klasickému IPS prináša dokonalejšie farby a menšie nároky na energiu.

V kombinácii s úsporným LED podsvietením je tak spotreba monitora naozaj nízka a vaša peňaženka zostane v bezpečí.

Vďaka pokročilejšiemu AH-IPS panelu sú pozorovacie uhly až 178 °/178 ° a vy tak neprídete o krásu obrazu ani pri bočných pohľadoch.

Vždy tá najvyššia kvalita obrazu


Technológia ASCR (ASUS Smart Contrast Ratio) upravuje kontrast zobrazovanej scény tak, aby bol výsledok korektne farebný bez prepálených či tmavých miest a s dokonalou tmavosťou čiernej a žiarivosťou bielej.

Z mobilov priamo na monitor


Užívajte si obsah vo vašich mobilných zariadeniach na väčšej obrazovke. Dvojica HDMI portov s podporou štandardu MHL dokáže okrem prehrávania z FullHD prehrávačov prijímať signál z mobilných telefónov alebo tabletov a pritom ich navyše súčasne nabíjať. Vy si tak môžete priamo na monitore zahrať vašu obľúbenú hru, pustiť si film alebo surfovať po internete.

Optimalizácia výkonu a kvality

Pri modeli spoločnosti Asus nesmie chýbať ani proprietárna technológia Splendid Video Intelligence, ktorá optimalizuje grafický výkon a kvalitu obrazu vylepšením farieb, jasu, kontrastu a ostrosti. Pomocou jediného tlačidla si môžete vybrať zo 6 ponúkaných režimov (Krajina, Divadlo, Hra, Nočná scéna, sRGB a Štandardný).


Vždy tá najvyššia kvalita obrazu

Technológia VividPixel zlepšuje obrysy, ostrosť a sýtosť farieb všetkých zobrazovaných obrázkov aj videí, aby si užívatelia mohli vychutnať vizuálny zážitok tej najvyššej kvality.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie 1920×1080

Farba

Farba Biela
Kód:  WA034l9
Produktové číslo:  90LM00F2-B01470
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02