Obnoviť stránku

22" Philips 227E6EDSD

4,9 12 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

22" Philips 227E6EDSD

Monitor Philips 227E6EDSD sa pýši mnohými užitočnými funkciami a nízkou energetickou spotrebou. 22" Full HD displej využíva modernú technológiu IPS, ktorá zaručuje ostrý obraz so živými farbami. To vedie k vynikajúcej reprodukcii farieb a priaznivej spotrebe. Funkcia SmartImage Lite je exkluzívna technológia, ktorá analyzuje zobrazovaný obsah a poskytne dokonale optimalizovaný obraz. Rozhranie umožňuje nastaviť rôzne režimy, napr. Kancelária, Fotografie, Hry, Ekonomický atď.

Philips zaručuje, že monitory opúšťajú továreň dokonale vyladené a poskytujú konzistentnú kvalitu obrazu a farieb. Funkcia MHL (Mobile High Definition čiže mobilné prepojenie s vysokým rozlíšením) je mobilné rozhranie pre audio/video, ktoré slúži na priame pripojenie mobilných telefónov a ďalších prenosných zariadení k displejom s vysokým rozlíšením.

Na prednej strane nájdeme dotykové ikony, ktoré nahrádzajú vyčnievajúce tlačidlá. Tie umožnia užívateľovi nastaviť monitor podľa svojich požiadaviek a dodávajú monitoru moderný feeling. Monitor je možné pripojiť cez moderný HDMI port alebo klasický VGA či DVI port. 

Parametre a špecifikácia

Technológie panela a obrazovky

Typ panela IPS

Farba

Farba Čierna
Kód:  WC116r4
Produktové číslo:  227E6EDSD/00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09