Obnoviť stránku

21.5" iiyama ProLite E2283HS

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

21.5" iiyama ProLite E2283HS

Elegantný 22" LCD panel s technológiou Overdrive, vďaka ktorej sa tento model môže pochváliť dobou odozvy len 2 ms a pôsobivým dynamickým kontrastom. Živé farby, optimálne nastavenie jasu, kontrastu a farieb poskytnú skvelé výsledky pri multimediálne činnosti. Tieto parametre v spojení s Full HD rozlíšením ho predurčujú na kvalitnú projekciu filmov aj hranie počítačových hier, ale tiež na úpravu fotografií alebo videa. Svoje miesto si nájde na malom kancelárskom stolíku aj u domácich multimediálnych používateľov.
Kvalitu obrazového i zvukového výstupu prí spomínanom sledovaní filmov a hraní hier podporí digitálny HDMI konektor. Jeho výhoda spočíva nielen v kvalitnejšom prenose signálu oproti rozhraniu DVI, ale aj v schopnosti prenášať okrem obrazovej zložky aj zložku zvukovú. Vo výbave nechýbajú  reproduktory skryté v úzkom rámčeku. Pri výrobe zariadení bolo myslené aj na ochranu životného prostredia, a tak je na jeho podsvietenie použitá moderná technológia LED, namiesto typickej CCFL LCD využívajúca na podsvietenie štvoricu lámp.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie 1920×1080

Farba

Farba Čierna
Kód:  WA826r3
Produktové číslo:  E2283HS-B1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08