Obnoviť stránku

21.5" ASUS VP228H Gaming

4,7 24 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

21.5" ASUS VP228H Gaming

LED monitor Asus VP228H ponúkne naozaj výborné obrazové parametre na multimediálne radovánky a širokú konektivitu na využitie z viacerých zdrojov. Vďaka LED podsvieteniu generuje neuveriteľne vysoký dynamický kontrastný pomer 100 miliónov ku jednej, čo podčiarkuje vynikajúcu úroveň čiernej a bielej farby aj jemné vykreslenie všetkých prechodov. S 1ms GTG odozvou Full HD obrazu je monitor správnym prostriedkom aj pre filmy a hry.

Kľúčové vlastnosti

  • Odozva pre ostrý obraz aj pri hraní akčných hier
  • Extra kontrastný na jemne stupňované farby
  • Flicker Free eliminuje blikanie
  • Blue Light Filter znižuje modré svetlo, zvyšuje pohodlie a znižuje únavu očí
  • VividPixel zlepšuje obrysy, ostrosť a sýtosť farieb
  • QuickFit zobrazí reálne veľkosti

Funkcie pre každého

Exkluzívna funkcia ASUS QuickFit integrovaná do monitora poskytuje možnosť zobrazenia reálnej veľkosti dokumentov, fotografií a rastru v prekryvu nad pracovnými oknami. Funkciu možno aktivovať tlačidlom na monitore a používať ju ako šablónu na presné prezeranie a úpravu fotografií. Technológia ASUS VividPixel zdôrazňuje obrysy obrazu a znižuje množstvo rušivých čiar. Výsledkom je krištáľovo čisté a detailné zobrazenie. Prítomné sú špičkové funkcie SPLENDID Video so šiestimi režimami a mnohé ďalšie, s ktorými poskytne kvalitný obraz aj komfortné používanie.

Na počítač aj konzolu

Monitor je uložený v perfektne vyzerajúcim čiernom šasi s podstavcom, ktorý umožňuje naklápanie. Na pripojenie zdrojov signálu obsahuje štandardne analógový VGA konektor či masovo rozšírený HDMI. Ak budete HDMI káblom do monitora posielať zvuk, môžete využiť aj slúchadlový výstup a zabudované reproduktory. Na privedenie zvuku i na ďalšie rozhranie má oddelený zvukový vstup.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie 1920×1080

Farba

Farba Čierna
Kód:  WA033g3
Produktové číslo:  90LM01K0-B01170
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07