Obnoviť stránku

21.5" ASUS VE228HR

4,6 310 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

21.5" ASUS VE228HR

Vynikajúci LED monitor vybavený množstvom inteligentných a úsporných funkcií. Vďaka rýchlej odozve pre neho nie je najmenším problémom ani zobrazenie tých najakčnejších scén a dynamický kontrastný pomer osemdesiatich miliónov k jednej potom dotvára perfektné zobrazenie aj pri sledovaní filmov - čierna je maximálne hlboká a biela je dokonale jasná, k čomu prispieva aj moderné LED podsvietenie. Všetko je navyše zabalené v modernom a elegantnom čiernom vyhotovení a doplnené dvojicou kvalitných stereo reproduktorov.


Digitálne zobrazenie

Doprajte si nádherný digitálny obraz bez nepríjemného skreslenia, ktoré môže vykazovať analógové pripojenie. Konektory DVI a HDMI dokážu prenášať FullHD obraz v tej najvyššej kvalite a v prípade HDMI rovno so zvukom v jedinom kábli.

Dokonale farebný obraz

Technológia ASCR (ASUS Smart Contrast Ratio) upravuje kontrast zobrazovanej scény tak, aby bol výsledok korektne farebný bez prepálených či tmavých miest a s dokonalou tmavosťou čiernej a žiarivosťou bielej. Vašim očiam sa tak vždy dostane prvotriedny obraz.

Optimalizácia výkonu a kvality

Pri modeli spoločnosti Asus nesmie chýbať ani proprietárna technológia Splendid Video Intelligence, ktorá optimalizuje grafický výkon a kvalitu obrazu vylepšením farieb, jasu, kontrastu a ostrosti. Pomocou jediného tlačidla si môžete vybrať z 5 ponúkaných režimov (Krajina, Divadlo, Hra, Nočná scéna a Štandardný).



Prepínanie zobrazenia

Príjemným bonusom je tiež funkcia Aspect Control, pomocou ktorej budete ľahko prepínať medzi širokouhlým formátom 16:9 a 4:3 - ideálne pre niektoré staršie hry a ďalšie aplikácie, ktoré nepodporujú širokouhlé zobrazenie.

Ekologická prevádzka

S podsvietením LED súvisí aj ďalší z vítaných aspektov tohto panelu. Je ním veľmi prijateľná spotreba elektrickej energie aj zníženie vplyvu na životné prostredie.

Maximálne ekologická je tiež konštrukcia vylučujúca použitie akýchkoľvek materiálov znemožňujúcich jednoduchú recykláciu.

Parametre a špecifikácia:
Obrazovka:
Veľkosť bodu: 0,248 mm
Pomer strán: 16:9
Kontrast (typicky/dynamicky): 1000:1/80 000 000:1
Pozorovacie uhly (horizontálne/vertikálne): 170 °/160 °
Jas: 250 cd/m2
Počet farieb: 16,7 miliónov
Konektory:
1x HDMI
1x DVI-D
1x VGA 15-pinový D-Sub
1x 3,5 mm vstup zvuku z PC (dokáže prijímať zvuk aj z rozhrania HDMI)
1x 3,5 mm výstup na slúchadlá
Podstavec:
Naklápanie: +20 °/-5 °
Podporuje štandard VESA 100 x 100 mm
Ostatné funkcie:
Integrované reproduktory: 2x 1 W (stereo)
Prednastavené režimy SPLENDID (5 režimov)
Slot na zámok Kensington
Prostredie: Energy Star 5.0, RoHS

Kód:  WA033f1
Produktové číslo:  90LMB4101QZ10M1C-
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04