Obnoviť stránku

20" iiyama ProLite B2083HSD

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

20" iiyama ProLite B2083HSD

LCD monitor iiyama ProLite B2083HSD prichádza s panelom podsvieteným pomocou LED a uhlopriečkou 19,5", ktorý je vhodný na domáce aj kancelárske využitie. Jemné rozlíšenie HD + (1600 x 900) a pomer strán 16:9 oceníte pri sledovaní filmov vo vysokom rozlíšení, rovnako ako pri práci s viacerými oknami, ktoré si pohodlne naskladáte vedľa seba na pracovnej ploche. LED podsvietenie prispieva k nižšej spotrebe, ktorá je typicky len 15 W, a tým je monitor šetrný nielen k vašej peňaženke, ale aj k prírode. Veľmi praktická je možnosť nastavenia výšky monitora, rovnako ako otočenie monitora na výšku s funkciou PIVOT. Svoje miesto si v monitore našla aj dvojica kvalitných stereo reproduktorov.
Výrobca udáva maximálny jas 250 cd/m2 a spolu s kontrastom 1000:1 získate živý obraz, ktorý môžete pomocou širokých možností nastavenia upraviť presne podľa svojich predstáv. Doba odozvy je len 5 ms GTG. V konektorovej výbave nájdete ako analógový VGA port, tak aj digitálny DVI-D, ktoré slúžia ako vstupy pre pripojenie zdroja obrazu. Na zadnú stranu možno primontovať VESA prídavok (100 x 100 mm), pomocou ktorého môžete monitor pripevniť na stenu.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie 1600 × 900

Farba

Farba Čierna
Kód:  WA819p3
Produktové číslo:  B2083HSD-B1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04