Obnoviť stránku

19" iiyama ProLite P1905S Protected

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

19" iiyama ProLite P1905S Protected

LCD monitor od spoločnosti iiyama spĺňajúce vysoký štandard mechanickej odolnosti a vybavený modernými technológiami. Oproti štandardným plochým monitorom je tento vybavený bezpečnostným sklom, ktoré dosahuje hodnotenie 8H na stupnici tvrdosti a dokáže tak vzdorovať aj menej šetrnému zaobchádzaniu. ProLite P1905S ponúka veľkosť uhlopriečky 19", ktorej matica má rozlíšenie 1280 × 1024 obrazových bodov. Odpoveďou na vzrastajúce požiadavky energeticky úsporného monitora je LED podsvietenie. Vďaka nemu displej dosiahol hodnotenie Energy Star a typickú spotrebu len 16 W. V pohotovostnom režime sa spotreba pohybuje pod hodnotou 1 W.
Napriek nízkej spotrebe poskytuje ProLite P1905S vysokú kvalitu obrazu so živými farbami a skvelým kontrastným pomerom 1 000 : 1. Plynulé prekresľovanie obrazu na displeji zaručí odozva len 5 ms, čo je dostatočne nízky čas na to, aby ľudské oko nesledovalo trhané alebo rozmazané scény. Zabudované stereo reproduktory s výkonom 2× 1 W poslúžia nenáročným používateľom na počúvanie hudby alebo zvukovej stopy pri filme.
Pripojenie monitora k počítaču je možné pomocou analógového D-Sub (VGA) vstupu alebo káblom s digitálnym DVI-D konektorom. Zobrazený obraz si potom môžete pomocou širokej ponuky možností prispôsobiť presne podľa vašich požiadaviek. Navyše je možné ovládacie prvky uzamknúť, čo zabráni uskutočneniu neoprávnených zmien v nastavení monitora. Užitočná je určite aj podpora držiakov so štandardom VESA, takže ProLite P1905S ľahko pripevníte napríklad na stenu pomocou nástenných držiakov s rozmermi VESA 100 × 100 mm.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie 1280 × 1024

Farba

Farba Čierna
Kód:  WA817a2
Produktové číslo:  P1905S-B2
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02