Obnoviť stránku

19" ASUS VB199TL

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

19" ASUS VB199TL

Displej, ktorý je vhodnou alternatívou k širokouhlým displejom, sa bude najlepšie cítiť v kancelárii. Vybavený je vysoko kvalitnou IPS technológiou s množstvom predností, ktorá poskytne prvotriedne zobrazenie. Nespornou výhodou tohto modelu oproti mnohým iným monitorom je tiež široko flexibilná polohovateľnosť alebo veľmi úsporná prevádzka.

Prvotriedna IPS technológia

Na perfektný obraz aj z ostrých uhlov si rýchlo zvyknete. IPS technológia totižto dosahuje minimálnych zmien v teplote farieb, preto sa zobrazovaný obraz zhoduje s kvalitou originálneho zdroja. Čakajte nádherný obraz z uhlov až 178° vertikálne i horizontálne, čo oceníte s kolegami v kancelárii. Vysoký kontrastný pomer 50 000 000 : 1 sľubuje jasnejší rozdiel medzi bielou a čiernou a 5 ms odozva minimalizuje akékoľvek rozmazanie pri rýchlych záberoch.

Univerzálne režimy

Exkluzívna funkcia Splendid Video Intelligence vylepšuje farby, jas, kontrast a ostrosť pre maximálnu kvalitu obrazu. Jej súčasťou je 6 prednastavených režimov Príroda, Kino, Hra, Nočná scéna, sRGB a Štandardný, medzi ktorými môžete prepínať jednoducho pomocou tlačidiel.

Pivot

S monitorom ASUS VB199TL sa vám bude vždy pohodlne a efektívne pracovať, nech sa usadíte do akejkoľvek polohy. Umožňuje výškové nastavenie, nakloňenie, či otočenie do čítacieho režimu (pivot), čo oceníte nielen pri práci s dlhými textami. Primontovať ho môžete aj na stenu s VESA držiakmi 100 x 100 mm a pre základné ozvučenie využijete dvojicu 1 W reproduktorov.

Úsporná prevádzka

Každá spoločnosť určite ocení nadpriemerne ekonomickú prevádzku, v tomto prípade veľmi dobrých 17,1 W. Monitor tak môže byť aj vo väčších počtoch v nepretržitej prevádzke, bez toho aby sa to výrazne prejavilo na nákladoch. Displej je ďalej vybavený bezpečnostným zámkom Kensington, kompatibilitou s grafickými kartami, či viacjazyčnou OSD ponukou a používateľskou príručkou.
Obsah balenia:
  • Kábel DVI
  • Kábel VGA
  • Audio kábel
  • Napájací kábel
  • Príručka pre rýchle spustenie
  • Záručný list
Parametre a špecifikácia:
Tlačidlá na monitore:
Výber video režimu SPLENDID
Automatické nastavenie
Nastavenie jasu
Nastavenie hlasitosti

Konštrukcia:
Farba monitora: čierna
Naklonenie: +20° ~ -5°
Otáčanie
Pivot
Výškové nastavenie
Montáž na stenu podľa VESA: 100 x 100 mm

Normy:
Energy Star®, BSMI, CB, CCC, CE, C-Tick, CU, FCC, ISO-9241-307, J-MOSS, PSB, RoHS, TCO6.0, TUV-Ergo, TUV-GS, UL/cUL, VCCI, WEEE, WHQL (Windows 7)

Parametre a špecifikácia

Záruka

Rozšírená záruka Predĺžená záruka

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 19 " (48,26 cm)
Rozlíšenie 1280 × 1024

Konštrukcia

Konštrukcia Rovná

Technológie panela a obrazovky

Typ panela IPS
Obnovovacia frekvencia 60 Hz
Odozva 5 ms
Maximálny jas 250 cd/m2
Povrch displeja Matný

Pomer strán

Pomer strán 4:3

Podsvietenie a farba

Farebná hĺbka 8 bit

Pripojenie

Audio rozhranie Výstup na slúchadlá
DVI 1 ×
VGA 1 ×

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti Nastaviteľná výška, Pivot
Výbava Reproduktory

Farba

Farba Čierna

Rozmery a hmotnosť

Šírka 41,3 cm
Výška 46,6 cm
Hĺbka 21,4 cm
Hmotnosť 4,7 kg

Balenie

Káble v balení VGA, DVI
Kód:  WA023r
Produktové číslo:  90LM00Z5-B01170
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09