Obnoviť stránku

19.5" ASUS BE209TLB

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

19.5" ASUS BE209TLB

Monitor ASUS BE209TLB poskytne ideálne podmienky pre dlhé hodiny pri počítači vďaka pokročilej ergonómii a šetrnosti k očiam. Ponúka tiež vynikajúcu kvalitu obrazu s technológiou IPS pre široké pozorovacie uhly a správne farby. Rozlíšenie WUXGA (1 440 × 900 pixelov) zaisťuje ostrý obraz a s pomerom 16 : 10 poskytuje skvelý kompromis medzi multimediálnym použitím a internetovým surfovaním v práci alebo v dokumentoch. Doba odozvy je len 5 ms GTG, a nebude preto problémom pre ASUS BE209TLB hranie hier ani sledovanie filmov.

Kľúčové vlastnosti monitora ASUS BE209TLB

  • IPS panel so širokými pozorovacími uhlami
  • LED podsvietenie pre kvalitný obraz aj nízku spotrebu
  • Rozlíšenie 1 440 × 900 s praktickým pomerom strán 16 : 10
  • Široké možnosti konektivity vrátane USB 2.0 hubu
  • S Low Blue Light a Flicker Free šetria oči
  • Ergonomický stojan (naklopenie, natočenie, otočenie o 90° a nastavenie výšky)
  • Kompatibilný s upevnením na stenu a na iné držiaky
  • Dodávaný so sadou pre pripevnenie mini PC k monitoru
  • Bezpečnostný zámok KENSINGTON

Ochrana očí pomocou ASUS Eye Care

Monitor ASUS BE209TLB sa vyznačuje technológiami ASUS Flicker Free a Blue Light Filter v balíčku Asus Eye Care. Flicker Free je navrhnutý k zníženiu blikania za účelom pohodlnejšieho sledovania displeja a predchádzania únavy očí. Blue Light Filter chráni pred škodlivým modrým svetlom prostredníctvom štyroch rôznych nastavení filtra. Tieto metódy sú certifikované inštitútom TÜV Rheinland.

Monitor ASUS BE209TLB s pokročilou ergonómiou a výbavou

Pripojte počítač pomocou DVI-D a budete si vychutnávať obraz naplno. Pre pripojenie starších PC a notebookov je pripravený aj klasický konektor VGA. Poteší aj zabudovaný USB hub a reproduktory. Podstavec panela podporuje nastavenie výšky, naklápanie aj natáčanie a pivot pre otočenie obrazovky o 90°. Prípadne ho môžete uchytiť na držiaky kompatibilné so štandardom VESA 100 × 100 mm. Monitor ASUS BE209TLB je dodávaný so sadou MiniPC, s ktorou k monitoru pripevníte mini PC. Ušetríte si tým miesto na pracovnom stole.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie 1440 × 900

Farba

Farba Čierna
Kód:  WA025d2
Produktové číslo:  90LM01Y1-B01370
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09