Obnoviť stránku

17" iiyama ProLite T1732MSC-B1X MultiTouch

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

17" iiyama ProLite T1732MSC-B1X MultiTouch

LCD monitor je určený pre vstavanie do systémov, informačných panelov, priemyselných zariadení a mnohých ďalších využití, kde bude hlavným ovládacím prvkom dotykový displej. Ovládajte prostredie na 17-palcovej obrazovke viacerými dotykmi naraz. Tento model je vybavený dvojicou 1 W stereo reproduktorov.

Pripravený pre náročné zaobchádzanie

Celá plocha panelu je pokrytá odolným skleneným krytom, ktorý zaručuje odolnosť dotykovej funkcie. Monitor preto bude bez problémov fungovať, aj keď by bol veľmi poškriabaný. Navyše celý monitor je konštruovaný tak, aby odolal vniknutiu prachu a striekajúcej vode, preto spĺňa požiadavky na stupeň krytia IP54. Zariadenie tak zvládne aj časté použitie a zachová si dlho svoju funkčnosť.

Kvalitné zobrazenie

Spoznajte jemný obraz s rozlíšením 1280 x 1024 a presným ovládaním s pomerom strán 5 : 4. Zabudnite na pomalé prekresľovanie, odozva je veľmi dobrých 5 ms. Čakajte vyvážené a živé farby vďaka vysokému kontrastu.

Na prenos signálu z počítača je možné využiť hneď tri alternatívy. Na zadnej strane nájdete analógový vstup D-Sub (VGA), rovnako ako digitálny DVI-D. Pokiaľ však budete skutočne využívať dotykové ovládanie, potom je nutné využiť tretiu možnosť, a tou je pripojenie k PC pomocou USB rozhrania.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie 1280 × 1024

Farba

Farba Čierna
Kód:  WA894b1d
Produktové číslo:  T1732MSC-B1X
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09