Obnoviť stránku

15" iiyama ProLite T1532SR-W1 Touchscreen

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

15" iiyama ProLite T1532SR-W1 Touchscreen

Neuveriteľne výkonné dotykové riešenie založené na najnovšej 5 žilovej odporovej technológii. Pomer cena / výkon je ideálny pre rozpočet užívateľa dbajúceho na rozpočet, ale kvalita rozhodne nie je ohrozená. Úplne úžasný je podstavec, ktorý dovoľuje LCD nakloniť o 90° nahor, teda do vodorovnej polohy! Praktické pre ovládanie v stoji. Samozrejmosťou je aj montáž na stenu vďaka štandardu VESA 100 x 100 mm. Robustný rám a krytie IP54 značí odolnosť proti prachu aj vlhkosti. Hodí sa tak do obchodov, reštaurácií aj do priemyselného prostredia.

Dotykové ovládanie zefektívňuje vašu prácu a prináša komfort používania monitora na úplne novú úroveň. Tiež môže byť zdrojom dokonalej zábavy pre menej zdatných jedincov. Pre pripojenie k počítaču môžete využiť analógový D-sub alebo DVI konektor. Pre dotykové ovládanie je určené USB či RS-232. Nový model bol vylepšený o systém usporiadania káblov, čím zaisťuje estetický vzhľad monitora. Tlačidla menu sú umiestnené na strane obrazovky a možno ich uzamknúť, aby sa zabránilo manipulácii.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie 1024 × 768

Farba

Farba Biela
Kód:  WA891b3a
Produktové číslo:  T1532SR-W1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02