Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

15,6" ASUS ZenScreen Touch MB16AMT

4,4 9 hodnotení
339,90 €

15,6" ASUS ZenScreen Touch MB16AMT

Monitor ASUS ZenScreen Touch MB16AMT

Monitor ASUS ZenScreen Touch MB16AMT je výkonným prístrojom s kompaktnými rozmermi, ktorý je vybavený špičkovou vstavanou batériou a najmodernejšími technológiami. LCD monitor disponuje dotykovým displejom s detailným Full HD rozlíšením a zabudovanými reproduktormi.

ASUS ZenScreen Touch MB16AMT

Elegantný a ľahko prenosný

PC monitor ASUS ZenScreen Touch MB16AMT vyniká nízkou hmotnosťou 0,90 kg a ultra tenkým 9 mm profilom. Vďaka týmto kompaktným rozmerom vám dokonale poslúži doma, v kancelárii aj na cestách. Monitor je vybavený softvérom ASUS DisplayWidget, ktorý je určený na jednoduchú zmenu orientácie na šírku či na výšku, v závislosti na vašich potrebách. Režim na šírku sa skvele hodí na prezentácie a tabuľky, zatiaľ čo režim na výšku je ideálny na čítanie kníh, dokumentov, alebo webových stránok.

ASUS ZenScreen Touch MB16AMT

Kvalitná batéria monitora ZenScreen Touch MB16AMT

Monitor je vybavený vstavanou batériou s kapacitou 7 800 mAh, ktorá na jedno nabitie poskytne až štyri hodiny prevádzky. Vďaka technológii Quick Charge 3.0 je nabitie monitora veľmi jednoduché a rýchle. LCD monitor ASUS ZenScreen Touch MB16AMT má Full HD rozlíšenie (1 920 × 1 080), takže obraz bude vždy dokonale ostrý. Skvelý vizuálny zážitok prehlbuje technológia IPS, ktorá vyniká špičkovou farebnou reprodukciou a zaručí konštantnú kvalitu farieb pri pohľade z rôznych uhlov.

ASUS ZenScreen Touch MB16AMT

Podpora USB-C a micro HDMI

Monitor ASUS ZenScreen Touch MB16AMT využíva pripojenie cez USB-C a micro HDMI, vďaka čomu ho môžete ľahko využiť s veľkým množstvom zariadení. LCD monitor ASUS ZenScreen Touch MB16AMT je vybavený aj dvoma zabudovanými reproduktormi. K monitoru je pribalené dômyselne riešené skladacie puzdro, ktoré monitor ZenScreen Touch MB16AMT dokonale chráni a umožňuje jednoduchú manipuláciu. Puzdro môžete ľahko sklopiť a vytvoriť tak praktický stojan na umiestnenie na výšku, či na šírku.

ASUS ZenScreen Touch MB16AMT

Technológia na ochranu zraku

Monitor ASUS ZenScreen Touch MB16AMT disponuje technológiou ASUS Flicker-free, ktorá sa postará o ochranu vášho zraku. Táto technológia redukuje blikanie obrazovky a výrazne zvyšuje komfort pri sledovaní monitora. Vďaka tomu monitor znižuje namáhanie očí a eliminuje ďalšie škodlivé účinky, ktoré vznikajú najmä pri dlhom sledovaní obrazovky.

ASUS ZenScreen Touch MB16AMT

Kľúčové vlastnosti monitora ASUS ZenScreen Touch MB16AMT

  • Kompaktné rozmery
  • Vstavaná batéria s vysokou kapacitou
  • Dva zabudované reproduktory
  • Široké pozorovacie uhly (IPS)
  • Ostrý a detailný Full HD (1 920 × 1 080) obraz
  • Podpora USB-C a micro HDMI
  • Skladacie puzdro na ochranu monitora
  • Technológia na ochranu zraku Flicker-free

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 15,6 " (39,62 cm)
Rozlíšenie 1920×1080 px

Obrazovka

Odozva 5 ms
Maximálny jas 250 cd/m2
Kontrast 700 : 1
Povrch displeja Matný
Pomer strán 16:9
Konštrukcia Prenosná

Pripojenie

Typ pripojenia HDMI 2.0, USB-C
HDMI 1 ×
USB-C 1 ×
Káble v balení HDMI, USB

Vlastnosti a funkcie

Ďalšie funkcie Reproduktory, Flicker-free, Filter modrého svetla
Ďalšie funkcie Dotyková obrazovka

Farba

Farba Strieborná

Rozmery a hmotnosť

Šírka 36 cm
Výška 22,7 cm
Hĺbka 0,9 cm
Hmotnosť 0,9 kg

Záruka

Rozšírená záruka Predĺžená záruka

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 13 kWh/1000h

Spotreba

Kód:  WA006d1
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  90LM04S0-B01170
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08