Obnoviť stránku

Dell Inspiron 15z Ultrabook strieborný

4,7 17 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Dell Inspiron 15z Ultrabook strieborný

Elegantný ultrabook od americkej spoločnosti Dell s kvalitným displejom, veľmi vysokým výkonom a naozaj bohatou výbavou, ktorú by ste hľadali skôr pri klasických väčších notebookoch. Tenké a ľahké šasi s povrchom z brúseného hliníka vo svojom vnútri ukrýva moderný dvojjadrový procesor Intel Core i7 z generácie Ivy Bridge, milovníkov kvalitných videí a občasného hrania poteší prítomnosť dedikovanej grafickej karty a dokonca nechýba ani DVD mechanika. Ultrabook Dell Inspiron 15z si určite rýchlo zamilujete pre jeho kompaktnosť a zároveň viac než dostatočný mobilný výkon.

Spoznajte Dell Inspiron 15z

  • Tenké a ľahké šasi z brúseného hliníka
  • Výkonný mobilný procesor Intel Core i7
  • Dedikovaná grafická karta nVidia GeForce
  • Kombinácia SSD disku a klasického platňového disku
  • DVD mechanika
  • Skullcandy reproduktory s technológiou Waves MaxxAudio
  • TechnológiaIntel Rapid Start s prebudením
  • Podsvietená klávesnica


Nekompromisný mobilný výkon


Tretia generácia procesorov Intel Core a pokročilá optimalizácia operačného systému Microsoft Windows 8 dodávajú ultrabooku Inspiron vysoký výkon, ktorý si so sebou môžete vziať takmer kamkoľvek. Svižnosti systému a rýchlemu spúšťaniu všetkých aplikácií napomáha hybridná kombinácia SSD a platňového disku, vďaka ktorému je možné prebudiť ultrabook z režimu spánku počas niekoľkých málo sekúnd. Pokiaľsledujete radi HD videá či hráte občas hry, určite oceníte prítomnosť grafickej karty nVidia GeForce s vlastnou videopamäťou a nízkou spotrebou. Vyváženosť komponentov a optimalizácia softvéru sa podieľa na dlhej výdrži na jedno nabitie a vy tak môžete byť maximálne efektní takmer celý deň.

Naozaj bohatá výbava


Spojte si dohromady tenký a ľahký dizajn, ktorý očakávate od ultrabooku s fantastickým 15,6" displejom, podsvietenou klávesnicou a DVD mechanikou a vyjde vám výkonný a prenosný ultrabook Dell Inspiron 15z. Nemusíte sa tak nijako obmedzovať ani pri práci v noci, pustíte si vaše obľúbené DVD filmy, alebo si na optické disky zálohujete citlivé dáta, pomocou štyroch USB 3.0 portov (jeden je trvalo napájaný) si pripojíte externé úložisko či najrôznejšie periférie a toto všetko si so sebou ľahko zabalíte do tašky či batôžka a vezmete na služobné cesty, výlety či do kancelárie.

Nekončiaca zábava


Premeňte ktorúkoľvek izbu na centrum multimediálnej zábavy s ultrabookom Dell Inspiron 15z. Zabudované reproduktory Skullcandy spoločne s technológiou Waves MaxxAudio 4.0 vám umožnia maximálnu kontrolu nad zvukovými nastaveniami a vaše DVD filmy, hudobné koncerty či pesničky si vychutnáte mnohonásobne intenzívnejšie než pri ostatných ultrabookoch.

Unikátny dizajn


Ultrabook Dell Inspiron 15z v sebe kombinuje výkon s elegantným dizajnovým spracovaním s tenkou konštrukciou, podsvietenou klávesnicou a povrchom z lešteného hliníka. Konštrukcia kladie dôraz na detail, odolnosť a na čo najpohodlnejšie prenášanie. Zaoblené rohy dodávajú ultrabooku na exkluzivite a určite s ním bude budiť pozornosť vášho okolia. Dell Inspiron 15z sa skrátka jednoducho používa a všetka práca s ním je jedna veľká zábava.

Microsoft Windows 8


S ultrabookom Dell Inspiron 15z spoznáte všetky krásy nového operačného systému Microsoft Windows 8 v 64-bitovej verzii. Po zapnutí počítača vás milo prekvapí rýchly štart systému a všetka práca v ňom je tiež veľmi svižná. Dlaždicová plocha prostredia Metro je plná praktických informácií o počasí, dianí vo svete alebo stave vašej emailovej schránky. Na portáli Windows Store nájdete ďalšie množstvo nemenej zaujímavých aplikácií, ktoré vám uľahčia prácu alebo vylepšia zábavu. S novými Windows 8 sa skrátka fantázii medze nekladú.


Súčasťou záruky, ktorý je poskytovaná spoločnosťou Dell, je tiež služba Next Business Day, tá vám zaručuje bezstarostnosť v prípade poruchy. K vám domov alebo do kancelárie bude nasledujúci pracovný deň vyslaný profesionálny servisný technik, ktorý zaistí opravu poruchy. Nemusíte si teda zbytočne robiť starosti a strácať drahocenný čas balením notebooku do krabice a jeho odoslaním do servisu, alebo dochádzaním.

Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 15,6 "
Typ displeja Lesklý
Pomer strán 16:9
Maximálne rozlíšenie 1366 × 768 px

Procesor

Typ procesora Intel Core i7
Modelové označenie procesora Intel Core i7 3537U Ivy Bridge
Frekvencia procesora 2 GHz (2 000 MHz)
Core Boost Frekvencia 3,1 GHz (3 100 MHz)
Cache procesora 4 MB
Funkcie procesora Automatické pretaktovanie, HyperThreading, Model so zníženou spotrebou, Podpora Virtualizácie

Operačná pamäť

Typ pamäte DDR3
Frekvencia pamäte 1 600 MHz (1,6 GHz)
Celkový počet slotov

Grafická karta

Typ grafickej karty Dedikovaná

GPU značka/model

Značka grafickej karty NVIDIA GeForce
Model grafickej karty GT 630M

Pevný disk

SSD kapacita 32 GB (0,03 TB)
HDD kapacita 0,5 TB (500 GB)

Výbava

Výbava Podsvietená klávesnica, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém, Optická mechanika
Webkamera 1 Mpx

Batéria

Maximálna výdrž batérie 6,86 h

Hmotnosť

Hmotnosť 2,17 kg

Rozhranie

Sieťové RJ-45 (LAN)
Bluetooth Bluetooth v4.0
WiFi 802.11n, 802.11g, 802.11b
Optická mechanika DVD

Rozmery

Šírka 382 mm
Hĺbka 250 mm

Jazyk klávesnice

Kód:  NJ314c4
Produktové číslo:  N-5523-N2-04
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19