Obnoviť stránku

Zyxel XGN100F 10G SFP+ sieťová karta

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
139,90 €

Zyxel XGN100F 10G SFP+ sieťová karta

10G sieťový PCIe adaptér s SFP+ portom

Zaobstarajte si sieťový adaptér Zyxel XGN100F a zažite neuveriteľnú rýchlosť 10 Gb/s. Ľahko tak zvládnete všetky úlohy náročné na šírku pásma, a to ako v pracovnom, tak aj domácom prostredí. Sťahujte a posielajte objemné súbory, streamujte v rozlíšení 8K alebo hrajte hry vyžadujúce nízku latenciu. Vďaka technológii QoS dochádza k prioritizácii kľúčových úloh na dosiahnutie tých najlepších výsledkov. Aj pri náročnej prevádzke sanemusíte báť o prehrievaní sieťovej karty Zyxel XGN100F, pretože tá má v sebe implementovaný účinný chladič.

  • Rýchlosť 10 Gb/s
  • Ideálne riešenie pre streamovanie 8K videa, nahrávanie a sťahovanie veľkých súborov alebo hranie hier s nízkou latenciou
  • Technológia QoS uprednostňuje šírku pásma automaticky pre kľúčové aplikácie
  • Pre zaistenie bezproblémovej prevádzky je v sieťovej karte implementovaný chladič
  • Rozhranie PCI-E Gen-3

Sieťová karta Zyxel XGN100F prináša rýchlosť 10 Gb/s

Sieťová karta Zyxel poskytuje až 10× rýchlejšie pripojenie ako gigabitový Ethernet. Ľahko tak zvládnete aj náročné úlohy, ako sú prenosy objemných súborov, hranie hier s nízkou latenciou alebo streamovanie v rozlíšení 8K.

Sieťová karta Zyxel XGN100F 10G SFP

Účinné chladenie pre fungovanie bez prerušenia

Spoločnosť Zyxel implementovala do sieťovej karty účinný chladič. Rozhranie PCI-E Gen-3 vyniká jednoduchou inštaláciou na dosiahnutie výkonnej a vysokorýchlostnej siete.

Sieťová karta Zyxel XGN100F 10G SFP

Zyxel XGN100F ponúkne spoľahlivý prístup k 10 Gb/s

Sieťová karta Zyxel XGN100F je navrhnutá primárne pre tých, ktorí vyhľadávajú kvalitu a vyžadujú vysokorýchlostné prenosy – doma alebo v kancelárii. Na dosiahnutie spoľahlivého prístupu k sieti sú použité optické vlákna.

Sieťová karta Zyxel XGN100F 10G SFP

QoS — Uprednostnenie šírky pásma

Pomocou technológie Quality-of-Service (QoS) uprednostňuje Zyxel XGN100F automaticky šírku pásma pre kľúčové aplikácie. Nebojte sa sťahovať veľké súbory a zároveň si zachovajte úplne plynulé surfovanie po internete, hranie hier i streamovanie.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ karty Interný
Typ pripojenia LAN

Parametre LAN

Počet LAN konektorov 1 ×

Vlastnosti

Male konektory PCI Express
Funkcie QoS, Plug and play
Kód:  Zyxel22_06
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  XGN100F-ZZ0101F
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09