Obnoviť stránku

Zyxel WAP5805

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Zyxel WAP5805

Moderný prístupový bod ZyXEL WAP5805 v2 vie vďaka podpore štandardu 802.11a / n prenášať dáta rýchlosťou až 600 Mbps v pásme 5 GHz, čím pokryje váš domov signálom bez rušenia. Výhodou je napríklad podpora QoS pre optimalizáciu streamovanie multimediálnych dát a zdieľanie internetu a tiež bezpečnostné a úsporné funkcie.

kľúčové vlastnosti

  • Gigabitový ethernet port pre maximálny výkon a stabilitu
  • Funkcie QoS pre optimalizáciu video streamingu
  • Technológia Beamforming vysiela signál priamo na zariadení
  • Funkcia WMM pre ľahký prenos zvuku a videa
  • SSID - možnosť zakázať vysielanie názvu vašej bezdrôtovej siete
  • Podpora zabezpečeného komunikačného protokolu SSH

Pásmo 5 GHz bez rušenia

Zariadenie ťaží z pripojenia k menej preplneného 5GHz pásma, pretože rušenie z bežného, ??veľa využívaného 2,4GHz pásma je minimálna. Úžasnú technológií je Beamforming, ktorá predstavuje budúcnosť v prenose dát. Dokáže totiž signál vyslať priamo na zariadení, nie do celého priestoru ako bežné WiFi routery bez tejto funkcie. Iste poteší podpora WMM (WiFi Multimedia), ktorá zaisťuje ľahký prenos zvuku a videa.

bezpečné surfovanie

Zyxel WAP5805 funguje v režimoch prístupový bod a WLAN klient a podporuje široké možnosti zabezpečenia. K dispozícii budete mať možnosť zakázať vysielanie názvu vašej bezdrôtovej siete SSID a filter MAC adries. Podpora WPS (WiFi Protected Setup) vám umožní takmer okamžite nastaviť zabezpečenie siete len jediným stlačením tlačidla a funkcie SSH (Secure Shell) ponúka zabezpečené vzdialené prihlasovanie.

Parametre a špecifikácia

Štandardy a frekvencie

Štandardy 802.11a, 802.11n

Funkcie

Funkcie Prístupový bod (Access point), Klient

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu 600 Mb/s

Konektory

LAN 1 ×
Kód:  VD050b
Produktové číslo:  WAP5805-CZTO01F
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12