Obnoviť stránku

Zyxel V-500

2,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Zyxel V-500

S IP kamerou Zyxel V-500 budete mať svojich blízkych stále na dohľad. Z inteligentného telefónu uvidíte, čo sa u vás práve deje. Reaguje aj na pohyb a tak postráži domov hoci nie je nikto doma. Kamera V-500 disponuje obrazovým snímačom Sony a šošovkou s vysokou svetelnosťou f/2, preto zachytí obraz vo vysokom rozlíšení a vo farbách aj pri zlom osvetlení. Nočné videnie IR  je veľmi vhodné v úplnej tme. Extra širokým uhlom záberu (145°) pokryje Zyxel V-500 celú miestnosť. Moderný hardvér ide ruka v ruke s rovnako pokročilými funkciami, aby vám kamera slúžila flexibilne a so všetkým komfortom.

Kľúčové vlastnosti Zyxel V-500

  • Širokouhlé farebné snímanie pri nízkom osvetlení (145°, snímač Sony a f/2)
  • Živý obraz do mobilnej aplikácie (Android, iOS)
  • Oznámenie udalosti do inteligentného telefónu a emailom
  • Nahrávanie videa do cloudouvého úložiska zdarma (16 GB + vlastný NAS Zyxel)
  • Plánované nahrávanie a detekcia pohybu so zónami
  • Obojsmerné audio pre diaľkovú komunikáciu
  • Jednoduché sprevádzkovanie (zapojiť, nainštalovať aplikáciu a spárovať QR kódom)

Inteligentná detekcia pohybu v zónach

S inteligentnou detekciou pohybu bude informovať, hneď ako sa bude niečo diať a nebude chýbať žiadna dôležitá scéna. Ihneď vás upozorní na telefón, na email prídu 3 snímky a samozrejme začne nahrávať do cloudového úložiska. Záznam z kamery Zyxel V-500 začne najmenej 1 sekundu pred pohybom a pokračuje v nahrávaní počas 30 sekúnd. Nastavením rôznych zón prispôsobíte to, čo chcete kamerou Aurora snímať. Potlačíte tým falošné upozornenie, keď sa napr. v scéne pohýbe záclona.

Dizajn pre umiestnenie kamery Zyxel V-500 kdekoľvek

Kamera je navrhnutá tak, aby sa ľahko mohla použiť na rôznych miestach. Kameru postavíte vso stojanom vo vertikálnej polohe, s magnetom ju prichytíte na kovové predmety, alebo sa dá zo stojana zložiť a len tak položiť. Napájanie prebieha cez USB port typ C spolu s príslušným adaptérom. Môže sa však napájať aj z najrôznejších adaptérov alebo dokonca z powerbanku. Namiesto napájacieho adaptéra a pripojenie WiFi možno tiež dokúpiť PoE modul. Potom už nebude problém umiestniť kameru aj vo veľmi vzdialených miestach bez dosah signálu WiFi a bez dostupnosti napájania z elektrickej siete.

Zyxel V-500 má vlastné cloudové úložisko

Kamera ukladá záznam cez internetové pripojenie do vlastného cloudového úložiska. Úplne zadarmo dostanete 16 GB pre nepretržité nahrávanie udalostí a prípadne spätné dohľadávanie udalosti v sledovanej oblasti. Kdekoľvek na svete sa k záznamu dostanete jednoduchým prihlásením k účtu myZyxelCloud. Ak aj vyžadujete väčšiu kapacitu, nie sú potrebné žiadne mesačné platby za online cloud služby. Môže sa totiž využiť vlastné NAS zariadenie Zyxel Personal Cloud Storage ako centrum pre nahrávanie 24 hodín denne 7 dní v týždni.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 68 mm
Výška 129 mm
Hĺbka 83 mm

Konektivita

Podporované OS Android, iOS

Video

Maximálne rozlíšenie 1920 × 1080 px
Zorný uhol 145 °
Kompresia videa H.264

Vstupy a výstupy

Rozhraní WiFi

Rozmery

Šírka 68 mm
Výška 129 mm
Hĺbka 83 mm
Kód:  VD310a
Produktové číslo:  CAM3115-EU0101F
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11