Obnoviť stránku

Zyxel SBG3500-NB

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Zyxel SBG3500-NB

Bezdrôtová N brána pre malé podniky s optickým pripojením WAN od výrobcu Zyxel je skvelým riešením pre jednoduchú komunikáciu a efektívne využitie sieťových služieb. Podporuje VDSL2 a ADSL2+, má bohatú škálu konektorov a ponúka spoľahlivý výkon a bezproblémovú prevádzku, čo je pre podniky a iné organizácie nevyhnutné.

Kľúčové vlastnosti

  • VDSL2 modem Annex B
  • Robustný firewall a VPN pre bezpečnú firemnú komunikáciu
  • Komplexné overovanie pre bezpečný a efektívny manažment
  • G. vektorovanie pre efektívne využitie služieb providera
  • Extrémne smerovanie výkonu pre aplikácie FTTx
  • Šesť gigabitových portov

Stabilná a flexibilná prevádzka

Zabudnite na slabý alebo nestabilný signál a spoľahnite sa na perfektné pokrytie zásluhou dvoch antén, ktoré vylepšujú dosah WiFi. Zyxel SBG3500-NB je vybavený niekoľkými rozhraniami WAN vrátane DSL a gigabitového Ethernetu pre vyrovnávanie záťaže a záložným pripojením WAN. Poskytovatelia služieb tak prostredníctvom jedného zariadenia môžu pružne ponúkať služby WAN s najvyššou dostupnosťou. Brána maximalizuje stabilitu WAN pre kritické internetové aplikácie vďaka výhodám integrovanej prenosovej kapacity. Pomocou multifunkčného portu USB 2.0 možno zdieľať tlačiarne alebo súbory s rôznymi zariadeniami a médiami cez domácu sieť alebo FTP server, ak ste ďaleko od svojho domova.

Bezpečnosť predovšetkým

Model Zyxel SBG3500-NB patrí do prvej línie v obrane pred útokmi na vašu sieť. Tomu pomáha aj veľa funkcií ako je napríklad stavová kontrola paketov (SPI), ACL pravidlá, ochrana pred útokmi DoS a DDoS, konfigurovateľná zóna DMZ pre flexibilný prístup a lepšiu prevenciu externých útokov. Navyše podporuje aj virtuálne pripojenie IPSec VPN, vďaka ktorému je možné využiť bezpečné prepojenia pobočiek, rôznych organizácií alebo pracovníkov z domova. Nechýba ani podpora L2TP a PPTP VPN, pomocou ktorej je možné vytvoriť virtuálny tunel bez nutnosti inštalácie akéhokoľvek VPN softvéru.

Základné parametre:

VDSL podpora
G.993.1 VDSLG.993.2 VDSL2 Annex A, Annex BG.994.1 (G.hs) Handshake, G.997.1Podpora VDSL profilov až do 17aRate adaptionSeamless rate adaption (SRA)INP: Až 16 symbolovG.INP, G.VectorKonfigurovateľné PhyR

ADSL podpora
G.992.1 (G.dmt), G.992.2 (G.lite) Annex A, BG.992.3 (ADSL2), G.992.5 (ADSL2+) Annex A, BReach-Extended ADSL (RE ADSL)Seamless Rate Adaptation (SRA)PPP cez ATM AAL5 (RFC2364)Podpora VC- a LLC- založeného multiplexinguATM traffic shaping (CBR, VBR-rt/NRT, UBR)Konfigurovateľné PhyR

Porty
4× RJ-45 Gigabit LAN1× RJ-45 Gigabit WAN1× SFP port1× RJ-45 xDSL port

Parametre a špecifikácia

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu 300 Mb/s

Konektory

LAN 4 ×
WAN
USB 2.0

Typ

Typ VDSL
Kód:  VD014a7
Produktové číslo:  SBG3500-NB00-EU01V1F
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07