Obnoviť stránku

ZyXEL PLA5256

4,0 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ZyXEL PLA5256

Ethernet adaptér Powerline využíva technológiu HomePlug AV2 na prenos dát s rýchlosťou až 1000 Mbit/s. Výhodou tohto modelu je, že je zachovaná elektrická zásuvka. Po zapojení do zásuvky dosahuje adaptér podobný sieťový výkon ako v prípade priameho pripojenia k routeru. Adaptér môžete využívať napríklad pre plynulé a spoľahlivé streamovanie videa po celej domácnosti. Určite uvítate možnosť pripojenia set-top boxu, tlačiarne, TV aj hernej konzoly na hranie hier online, bez zbytočného naťahovania.

Kľúčové vlastnosti

  • Sieťové pripojenie z elektrickej zásuvky
  • Veľká rýchlosť
  • Vysoký dosah
  • Šifrovanie
  • Priechodná zásuvka
  • 2× GLAN

Jednoduchá obsluha

Zasunutím adaptéra do zásuvky vytvoríte okamžité internetové pripojenie po celej domácnosti bez toho, aby ste inštalovali nejakú kabeláž. Stlačením tlačidla sync na adaptéri vytvoríte okamžitú sieť so 128 bitovým šifrovaním a s dosahom až 300 m. S týmto praktickým adaptérom zlepšíte pokrytie na pripojenie internetu po celom podlaží.

Parametre a špecifikácia

Dosah

Dosah 300 m
Kód:  VD302r4a
Produktové číslo:  PLA5256-EU0101F
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17