Obnoviť stránku

Zyxel NWA1123-AC Pro

4,5 2 hodnotení

Zyxel NWA1123-AC Pro

Kompaktný prístupový bod Zyxel NWA1123-AC Pro ponúka niekoľko prevádzkových režimov

Acess Point Zyxel NWA1123-AC Pro vyniká pokročilou technológiou štandardu 802.11ac. Toto PoE zariadenie riadené pomocou SNMP disponuje optimalizovanými anténami, malým vyhotovením a nenápadným dizajnom, ktorý ho predurčuje k inštalácii na strop, kde využijete všetok potenciál tohto prístupového bodu. Aj preto ho bez problémov možno využiť v menších firmách, hoteloch alebo školách.

Zyxel NWA1123-AC Pro


Access Point Zyxel NWA1123-AC Pro zaistí prvotriedny bezdrôtový signál

Zabudované antény a umiestnenie pod stropom sú ideálnymi predpokladmi na bezproblémovú prevádzku bez rušenia signálu. Oproti klasickým zariadeniam, ktoré sú veľké a nevzhľadné vďaka vyčnievajúcim anténam, si Zyxel NWA1123-AC Pro na strope ani nevšimnete. Nemusíte ho nijako schovávať, vďaka svojmu tvaru a vyhotoveniu bude vyzerať rovnako nenápadne ako detektor dymu. Preto môže byť umiestnený v akomkoľvek interiéri. Výhodou je navyše aj to, že zo stropu ho len tak niekto neodcudzí.



Trojnásobne rýchly prenos dát vďaka Zyxel NWA1123-AC Pro


Prístupový bod Zyxel je kompatibilný s WiFi pásmami 2,4 GHz a 5 GHz. Ľahko sa tak vyrovná potrebám používateľov, ktorých zariadenia využívajú rôzne pásma. Preto nehrozí nedostatok kapacity pre širokopásmové zariadenia, ako u starších prístupových bodov. Technológia štandardu IEEE 802.11ac, vrátane rozšírenia väzby kanála 80 MHz a najvyššej kvadratúrnej amplitúdovej modulácie 256 (QAM), ponúka až 3× rýchlejší prenos dát.


Zyxel NWA1123-AC Pro a jeho prémiová výbava

Pre optimálny výkon je Zyxel NWA1123-AC Pro vybavený vylepšeným anténovým modulom, zosilňovačmi signálu a prvkami, ktoré zabezpečia čo najtichší chod zariadenia.



Triviálne nastavenie & údržba Access Pointu

Zyxel ONE Network Utility umožňuje rýchle nastavenie siete. Smart Connect umožňuje prvkom siete ZyXEL aby sa vzájomne rozpoznávali a komunikovali spolu. Ďalej potom veľmi zjednodušuje nastavenie a údržbu všetkých funkcií, ktoré môžete spravovať vzdialene, a na drvivú väčšinu úkonov vám bude stačiť pár kliknutí.

WiFi Access Point Zyxel NWA1123-AC Pro


So ZYXEL NWA1123-AC Pro môžete dať kabeláži zbohom

Zyxel NWA1123-AC Pro ponúka tiež režim opakovača, vďaka nemu Access Point rozširuje dosah bezdrôtového signálu a zbaví vás nutnosti využívať nadbytočnú kabeláž. Z doplnkových funkcií nechýba napríklad niekoľkonásobný identifikátor SSID alebo prvotriedne zabezpečenie typu WPA2 Enterprise.



Parametre a špecifikácia

Štandardy a frekvencie

Štandardy 802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11ac
Pásma WiFi 2,4 GHz, 5 GHz

Funkcie

Funkcie Prístupový bod (Access point), Power over Ethernet (PoE), Extender, Klient

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu 1 750 Mb/s

Typ

Typ Dual-Band

Zabezpečenie

Šifrovanie WPS, WPA-PSK, WPA2-PSK, WPA-Enterprise, WPA2-Enterprise

Konektory

LAN 2 ×

Vlastnosti antény

Zisk antény 5 dBi

Rozhranie

Pokročilé funkcie Gigabit LAN, PoE (Power over Ethernet), IPv6 Ready
DHCP funkcie Client
Maximálny počet SSID 16 ×

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 19,17 cm
Hmotnosť 445 g
Šírka 20,39 cm
Výška 3,47 cm

Konektory

LAN 2 ×

Rozhranie

Pokročilé funkcie Gigabit LAN, PoE (Power over Ethernet), IPv6 Ready
Maximálny počet SSID 16 ×

Farba

Farba Biela
Kód:  VD050g2
Produktové číslo:  NWA1123ACPRO-EU0101F
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19