Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Zyxel Multy U 2 ks kit      

Príslušenstvo k tovaru

Zyxel Multy U 2 ks kit      


WiFi systém Zyxel Multy U je určený pre všetkých, ktorí chcú vytvoriť WiFi sieť s eleganciou. Tento systém sa nielen postará o bezchybné pokrytie vašej domácnosti signálom, ale aj zatraktívni interiér. Elegantný dizajn podčiarkujú zaoblené hrany a blikajúca kontrolka v tvare písmena X, ktorá pravidelne mení svoju farbu – stav systému vďaka tomu zistíte jednoduchým pohľadom na jednotku.

Kľúčové vlastnosti WiFi systému Zyxel Multy U 2 ks Kit

  • WiFi jednotku môžete zavesiť alebo postaviť na stôl
  • Mobilná aplikácia na vzdialenú správu
  • Trojpásmové vyhotovenie – môžete pripojiť viac zariadení
  • Špeciálny povrch nahrádzajúci chladenie
  • Podpora hlasového ovládania Amazon Alexa
  • Kontrolka v tvare písmena X
  • V balení sú dve jednotky Multy U

Multy U môžete umiestniť kamkoľvek

Zariadenie Zyxel Multy U je vybavené koženým pútkom, ktoré umožňuje jeho zavesenie vo zvýšenej polohe, vďaka čomu dosiahnete lepší výkon. Nemusíte ho iba zavesiť, ale môžete ho aj pomocou magnetického stojana postaviť na pracovný stôl, policu, alebo skrinku. Tento spôsob inštalácie nevyžaduje vôbec žiadne náradie.

WiFi systém s perfektným pokrytím

WiFi systém Zyxel Multy U sa vyznačuje mimoriadnym výkonom. Ak by ste mali celkom tri jednotky Multy U, tak ste schopní WiFi signálom pokryť plochu s rozlohou až 550 m2 a obsluhovať až 128 zariadení. Systém je trojpásmový, čo oproti iba dvojpásmovým riešeniam prináša podstatnú výhodu – jedno pásmo môže slúžiť výhradne na vzájomné prepojenie uzlov. Zvyšné dve pásma sú využívané vlastnou WiFi sieťou. Pre vyššiu spoľahlivosť môžete jednotku pripojiť pomocou ethernetového kábla.

Multy U má inovatívny systém chladenia

Pri detailnejšom pohľade na Zyxel Multy U zistíte, že sa na ňom nenachádzajú žiadne vetracie otvory. Nie sú totiž nutné, špeciálny povrch  funguje ako chladič, a preto nie sú potrebné žiadne otvory. Navyše je takto zabezpečené, že do vnútra jednotky nebude prenikať žiadny prach. K tomuto systému existuje aj mobilná aplikácia, pomocou ktorej budete môcť ľahko merať rýchlosť pripojenia vo WiFi systéme. Aplikácia vás push notifikáciami aj upozorní na zmeny v sieti, alebo umožní inštaláciu najnovšieho firmware. Samozrejmosťou je vzdialená správa celého Multy U systému.

Parametre a špecifikácia

Štandardy a frekvencie

Štandardy 802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11ac
WiFi Typ WiFi 5
Pásma WiFi 2,4 GHz, 5 GHz

Funkcie

Funkcie Prístupový bod (Access point), MU-MIMO

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu 2 032 Mb/s

Typ

Typ Tri-Band

Zabezpečenie

Šifrovanie WPA2-PSK

Konektory

LAN 1 ×
WAN

Vlastnosti antény

Rozhranie

Pokročilé funkcie QoS (Quality of Service), IPv6 Ready, MU-MIMO, Rodičovská kontrola, Hlasové ovládanie Amazon Alexa/Google Assistant

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 12,3 cm
Hmotnosť 310 g
Šírka 12,3 cm
Výška 3 cm

Obsah balenia

Obsah belenia Ethernetový kábel

Konektory

LAN 1 ×

Rozhranie

Pokročilé funkcie QoS (Quality of Service), IPv6 Ready, MU-MIMO, Rodičovská kontrola, Hlasové ovládanie Amazon Alexa/Google Assistant

Farba

Farba Biela
Kód:  VD311e
Produktové číslo:  WSR30-EU0201F      
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16