Obnoviť stránku

ZyXEL GS1200-5HP

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ZyXEL GS1200-5HP

Gigabitový switch radu GS1200 splní podnikové požiadavky. Je to rýchly, jednoducho spravovateľný sieťový uzol, ktorému nerobí problém ani diaľkové napájanie pre PoE zariadenia. Je cenovo dostupný, napriek tomu mu nechýbajú kľúčové funkcie modernej sieťovej komunikácie. Podporuje virtuálne tunely VLAN, uprednostňovanie prevádzky QoS a je vybavený pokročilými bezpečnostnými funkciami, ako je Broadcast Storm Control a IGMP Snooping.

Kľúčové vlastnosti

  • Gigabitové prenosy
  • 4 porty s PoE napájaním (IEEE 802.3at)
  • Intuitívne webové rozhranie
  • Podpora VLAN, QoS, IGMP snooping
  • Energeticky úsporný Ethernet (IEEE 802.3az)

PoE napájanie cez Ethernet

Switch dokáže napájať PoE zariadenie rovnakým káblom, ktorým sa zároveň prenášajú aj dáta. Môžete tak nasadiť zariadenie aj na vzdialené miesta, kde nie je prístup k elektrickej sieti. Switch vyhovuje štandardu IEEE 802.3at, takže podá až 30 wattov na port a má celkovú kapacitu PoE napájania 60 wattov. To určite postačí aj pre bezdrôtové prístupové body, IP kamery alebo IP telefóny.

Jednoduchá webová konfigurácia

Na rozdiel od zložito spravovateľných switchov je rad GS1200 vhodný pre väčšinu používateľov. Nevyžaduje žiadny dodatočný softvér. Všetko obstaráte v prehľadnom, ľahko použiteľnom webovom rozhraní pomocou niekoľkých kliknutí. Napriek tomu mu nič nechýba. Príkladom môže byť diaľkový reštart PoE zariadení.

 

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 193 mm
Výška 26 mm
Hĺbka 84 mm

Typ a funkcie

Typ Desktop
Funkcie L2, PoE (Power over Ethernet), QoS (Quality of Service), Spravovateľnosť (smart switch, web manageable), VLAN (virtual local area network)

Rýchlosť

Prepínacia kapacita 10 Gb/s
Prenosová rýchlosť LAN portov 1 Gbit

Hmotnosť

Hmotnosť 400 g

Porty

RJ-45 5 ks
10/100/1000Base-T 5

Porty

10/100/1000Base-T 5
Kód:  VD098g5
Produktové číslo:  GS1200-5HP-EU0101F
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09