Obnoviť stránku

Zwilling TWIN Shears nožnice na hydinu

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Zwilling TWIN Shears nožnice na hydinu

Veľmi kvalitné kuchynské nožnice Twin Shears od značky Zwilling sú skvelým pomocníkom v kuchyni na porciovanie surovej, mrazenej a tepelne upravenej hydiny. Nožnice dlhé 25,5 cm sú z tej najkvalitnejšej antikorovej ocele Zwilling J. A. HENCKELS a zabezpečujú dlhotrvajúcu ostrosť. Rukoväti sú vyrobené z čiernej syntetiky tvrdenej sklenými vláknami. Pre väčšiu bezpečnosť pri skladovaní sú vybavené praktickou bezpečnostnou poistkou na päte nožníc. Dokonalá ostrosť čepele a drvič kostí zaistia jednoduché a čisté porciovanie mäsa.

Kľúčové vlastnosti

  • Najkvalitnejšia nehrdzavejúca oceľ
  • Dlhotrvajúca ostrosť
  • Dokonalý dizajn
  • Vysoká ostrosť čepele
  • Jednoduché čistenie

Tradícia a dizajn

Značka ZWILLING J. A. HENCKELS patrí už od r. 1731 medzi najlepšie v oblasti nožov, a to vďaka tradičnej remeselnej zručnosti a tiež skvelému a do detailu premyslenému dizajnu. Špičková kvalita a dokonalá funkčnosť ich výrobkov šetria nielen energiu a čas, ale zabezpečia aj lepší výsledok vašej práce.

 

 
Kód:  ZWI004
Produktové číslo:  42913-001

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09