Obnoviť stránku

ZWILLING TWIN Grip Set s nožmi 3 ks

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ZWILLING TWIN Grip Set s nožmi 3 ks

Základom poriadnej kuchyne sú ostré nože, ktoré vydržia. Značka Zwilling to vie, a preto prichádza na trh s darčekovou sadou, ktorá poteší každú správnu gazdinku či hospodára. Okrem univerzálneho noža a noža na zeleninu tu nájdete aj bezpečnú škrabku. Na prvý pohľad upútajú elegantnou ergonomicky tvarovanou rukoväťouna pohodlný úchop. Stanú sa tak nielen praktickými pomocníkmi, ale aj dizajnovými doplnkami, ktoré skvele zapadnú do každej domácnosti.

Kľúčové vlastnosti

  • Darčeková sada potrebná na každodenné kuchynské práce
  • Nôž na zeleninu s čepeľou 12 cm, univerzálny 9 cm, bezpečná škrabka 6,5 cm
  • Kvalita za rozumnú cenu
  • Tvrdenie špeciálnou metódou Friodur
  • Materiálom je patentovaná oceľ
  • Ergonomicky tvarovaná rukoväť na pohodlný úchop a bezpečnú manipuláciu
  • Atraktívny dizajn

Tradícia a dlhovekosť

Firma Zwilling sa pýši dlhoročnou tradíciou. Už od roku 1731 sú jej nože kované z vlastnej patentovanej ocele. Tvrdenie prebieha špeciálnou technológiou Friodur garantujúcou optimálny pomer chrómu a uhlíka tak, aby bol bol výsledný materiál nielen ostrý, ale aj ohybný a odolný voči korózii. Na dosiahnutie najvyššieho štandardu prechádza každý výrobný krok laserovou kontrolou. Tieto postupy zaručujú nožom Zwilling dlhovekosť. Môžete si byť teda istí, že nech už zvolíte ktorýkoľvek z nich, bude to na celý život.


Parametre a špecifikácia

čepeľ

Materiál čepele Oceľ

Počet kusov

Počet kusov v súprave 3 ks

Príslušenstvo

Príslušenstvo Škrabka
Kód:  ZWISN004
Produktové číslo:  38738-000

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01