Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Zwilling Four Star súprava nožov 2 ks

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Zwilling Four Star súprava nožov 2 ks

Chýbajú vám vo vašej inak perfektnej kuchynskej výbave ešte skutočne odolné a nesmrteľné nože? Dvojdielna súprava kuchynských nožov Four Star od osvedčenej a rokmi preverenej značky Zwilling vám túto medzeru možno zaplní raz a navždy. Ak máte radi ázijskú kuchyňu, bude sa vám výborne hodiť 18 cm veľký nôž Santoku. Malý špikovací nôž vám naopak pomôže nielen s prípravou všetkých druhov mäsa, ale využijete ho napríklad aj na drobné krájanie alebo čistenie zeleniny. Charakteristickým rysom značky Zwilling je dôraz na vysokú kvalitu a maximálne pohodlie pri používaní. Čepeľ noža je preto vyrobená z jedného kusu mrazom vytvrdenej ocele, čo nožom zaručuje nadštandardnú životnosť a odolnosť proti korózii. Ergonomicky tvarovaná rukoväť z pevného plastu a dokonale vyvážený pomer čepele a rukoväte zaistí, že sa nôž veľmi dobre drží a umožní vám tak presné krájanie v tom správnom uhle.

Kľúčové vlastnosti súpravy nožov Zwilling Four Star 2 ks

  • Súprava 2 kusov kuchynských nožov nemeckej značky Zwilling pre domáce i profesionálne použitie
  • Súprava obsahuje nôž Santoku s dĺžkou čepele 18 cm a špikovací nôž s čepeľou 10 cm
  • Čepele nožov Four Star sú z jedného kusa ocele bez spojov a zvarov
  • Použitie patentovaných technológií Sigmaforge a Friodur
  • Ergonomicky tvarovaná rukoväť s hladkým napojením na čepeľ
  • Dokonalá rovnováha medzi rukoväťou a čepeľou noža pre presné krájanie
  • Záštita noža chráni prsty pri krájaní
  • Nože môžete umývať v umývačke riadu (šetrnejšie pre nich je však ručné umývanie)

Garantovaná kvalita „made in Germany"

Najlepšia kvalita materiálov a využitie moderných metód pri výrobe zabezpečili nožom značky Zwilling obľubu medzi profesionálnymi i sviatočnými kuchármi. Pri výrobe nožov boli použité patentované technológie Sigmaforge a Friodur. To znamená, že na zhotovenie čepele sa používa výhradne mrazom tvrdená značková nemecká oceľ s tvrdosťou približne 57 HRC (Rockwellova stupnica) a nože sa ďalej ručne doostrujú, leštia a kontrolujú laserom. Výsledkom sú bezchybne tvarované nože s ostrou, pružnou a vyváženou čepeľou, ktoré vynikajúco padnú do každej ruky.

Parametre a špecifikácia

Typ

Umývačka na riad Vhodné do umývačky
Typ noža Japonský nôž, Vykosťovací nôž
Materiál rukoväti Plast

čepeľ

Materiál čepele Oceľ
Dĺžka čepele 18 cm

Počet kusov

Počet kusov v súprave 2 ks
Kód:  ZWIFS918
Produktové číslo:  35052-000
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19