Obnoviť stránku

ZTE Kis Lite

4,0 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ZTE Kis Lite

Šikovný mobilný telefón s dotykovým displejom a množstvom zaujímavých funkcií. Za veľmi zaujímavú cenu získate zariadenie, ktorému nechýba fotoaparát, bezdrôtové technológie Wi-Fi alebo Bluetooth a prekvapivo ani GPS modul. Všetko završuje intuitívne a veľmi obľúbený operačný systém Google Android 2.3 Gingerbread. S telefónom si tak užijete veľa zábavy doma aj na cestách a nebudete musieť kvôli jeho kúpe minúť všetky domáce úspory.
Vďaka kompaktným rozmerom a nízkej hmotnosti sa telefón skvele prenáša a rozhodne vám kapsu u nohavíc nepretrhne. 3,5 "displej s rozlíšením 480 x 320pixelov produkuje dostatočne jemný obraz a usporiadanie ikon aj všetkých ostatných ovládacích prvkov je veľmi prehľadné. Batérie s kapacitou 1200 mAh poskytne dostatok energie pre dlhý prevádzku telefónu.
Aj cez svoju nízku cenu je telefón doslova nabitý vymoženosťami a funkciami oveľa drahších modelov. V jeho výbave nechýba bezdrôtová technológia Wi-Fi pre pripojenie k internetu doma, v kaviarňach, reštauráciách alebo v stále väčšom množstve verejných priestorov veľkých miest. Dáta z telefónu a do neho prenesiete rýchlo pomocou Bluetooth a pre ich uloženie poslúžia vnútorné 512 MB pamäť, ktorú ľahko rozšírite pomocou microSD kariet až do kapacity 32 GB. Vstavané GPS modul vás v kombinácii s mapovými podkladmi vždy bezpečne dovedie do cieľa.
Predinštalovaný operačný systém Google Android 2.3 patrí medzi najobľúbenejšie a najrozšírenejšie systémy v mobilnej sfére. Na portáli Google Play nájdete státisíce aplikácií a hier na stiahnutie, pričom väčšina z nich je dokonca úplne zadarmo. Domovskú obrazovku si upravíte podľa seba, k dispozícii máte napríklad množstvo interaktívnych a praktických widgetov.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ Dotykový displej

Displej

Uhlopriečka displeja 3,5 " (8,89 cm)

Pamäť a výkon

Typ pamäťovej karty Micro SDHC
Frekvencia procesora 0,8 GHz (800 MHz)

Komunikácia a sieť

Dátové služby UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G)
Typ hlavnej SIM karty Mini SIM

Konektory a senzory

Konektory Jack (3,5 mm), USB micro

Software

Verzia operačného systému Android 2.3 Gingerbread
Kód:  UM900z

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08