Obnoviť stránku

ZTE Grand X IN (Black)

4,3 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ZTE Grand X IN (Black)

Mobilný telefón s bohatou výbavou a netradičným procesorom od firmy Intel obsahuje všetky štandardné funkcie, medzi ktorými nechýba navigácia GPS, kvalitné8 Mpx fotoaparát alebo napríklad slot pre pamäťové karty microSD. Prednej strane zariadenia dominuje 4,3 "displej s jemným rozlíšením 960 x 540 pixelov. Obľúbený operačný systém Google Android vo verzii 4.0 je dostatočne svižný, prehľadný a jeho dlhé používanie na cestách vám zaručí batéria s vysokou kapacitou 1650 mAh.
Telefón ZTE Grand X vo svojich útrobách ukrýva unikátny procesor Atóm Z2460z dielní Intelu. Jeho jedno jadro beží na vysokej frekvencii 1,6 GHz a umožní vám plne využívať všetkých internetových služieb, sledovanie videí, prezeranie fotiek a vďaka grafickému jadru si zahráte aj vizuálne pokročilé hry. Procesoru sekunduje1024 MB operačnej pamäti pripravených pojať niekoľko naraz spustených aplikácií (Multitasking).
Zaznamenajte si všetky dôležité okamihy kvalitným8 Mpx fotoaparátoms automatickým zaostrovaním a prisvetľovacou diódou. Fotografie môžete uložiť do internej 4 GB pamäte av prípade, že vám dôjde miesto, stačí vložiť až 32 GB microSD kartua úložného priestoru máte opäť dostatok. Zdieľajte vaše momentky s priateľmi alebo chatujte s rodinou cez internet, stačí sa pomocouWi-Fialebo dátového tarifu operátorov pripojiť k sieti a váš virtuálny sociálny život dostáva zelenú.
Využívajte všetky výhody operačného systému Android vo verzii 4.0. Oproti svojim predchodcom priniesol lepšiu rýchlosť, stabilitu, mnoho vizuálnych zmien a tiež napríklad širšie spektrum podporovaných video formátov. Na portáli Google Play získate prístup k tisícom aplikácií a hier, ktoré vás nielen zabaví v nudných chvíľach, ale pomôžu vám tiež zefektívniť prácu.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ Dotykový displej

Displej

Uhlopriečka displeja 4,3 " (10,92 cm)
Typ displeja TFT

Fotoaparát

Funkcie fotoaparátu Prisvetľovacia dióda

Pamäť a výkon

Typ pamäťovej karty Micro SDHC
Maximálna veľkosť pamäťovej karty 32 GB
Frekvencia procesora 1 GHz (1 000 MHz)

Komunikácia a sieť

Dátové služby HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G)
Typ hlavnej SIM karty Mini SIM

Konektory a senzory

Konektory Jack (3,5 mm), USB micro

Software

Verzia operačného systému Android 4.0 Ice Cream Sandwich
Kód:  UM900x1
Produktové číslo:  6934933034808

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19