Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Zrkadlovky bez objektívu

Tieto digitálne zrkadlovky sú dodávané bez objektívu. Pre funkčnosť fotoaparátu bude potrebné dokúpiť predovšetkým objektív, vhod však príde aj ďalšie príslušenstvo, ako sú filtre, tašky a pamäťové médiá. Vzhľadom na to, že každý výrobca používa vlastný typ bajonetu, je vždy potrebné skontrolovať vzájomnú kompatibilitu. Ak premýšľate o vylepšení vášho existujúceho modelu digitálnej zrkadlovky a všetko príslušenstvo už máte, kúpa samostatného tela je správnou voľbou.

Pokračovať
Spresniť parametre
16 položiek

Zrkadlovky bez objektívu

Digitálne zrkadlovky oproti svojim kompaktným príbuzným ponúkajú omnoho viac možností manuálneho nastavenia pre danú scénu, vyžadujú však aj viac skúseností. Môžete ich kúpiť vo výhodnej súprave alebo samostatne, len telo bez objektívu. Zrkadlovka bez objektívu tvorí základ, ku ktorému si fotograf dokúpi ten svoj objektív podľa využitia, či už pôjde o kvalitné zachytenie športu, architektúry alebo nočné fotografovanie.

Pokračovať

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12