Obnoviť stránku

ZOWIE GEAR FK2

4,7 20 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ZOWIE GEAR FK2

Firma ZOWIE GEAR sa medzi známe a kvalitné  zaradila hlavne vďaka svojej ideológii, ktorou je nerobiť veci iba konkurencieschopné, ale jednoducho najlepšie. Priama odozva na zákazníka a spoločnosť zložená zo skúsených a tvorivých osobností s vášňou pre vec, vytvára produkty obľúbené u širokej verejnosti.
Doprajte si s hernou myšou ZOWIE GEAR FK2 vyšší level hranie. Do ruky padne úplne presne. A pri používaní tejto myši vás už nebudú obťažovať zbytočné tlačidlá. Klasický počet je doplnený na každej strane o dve ďalšie. Jej symetrický dizajn ocenia ako ľaváci, tak i praváci.

Myš disponuje optickým snímačom Avago 3310, ktorý dokáže snímať v rozlíšení až 3200 DPI. Ponúka tiež možnosť zmeny odozvy (report rate) v hodnotách 125, 500 a 1000 Hz. Vďaka funkcii Plug and Play nie sú potrebné žiadne ovládače.
Myš podporuje operačné systémy ako Win2000 / XP / VISTA / 7/8; Mac OS X v10.2.Oproti predchádzajúcej verzii (FK1) ponúka užívateľovi menšie rozmery a menšiu hmotnosť.

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 6,4 cm
Výška 3,6 cm
Hĺbka 12,4 cm
Hmotnosť 85 g

Použitie myši

Typ Herná
Určenie Symetrická

Senzor

Citlivosť 3 200 DPI
Technológia Optická

Tlačidlá myši

Koliesko Klasické

Ďalšie vlastnosti myši

Farba

Farba Čierna
Kód:  ZW002b
Produktové číslo:  FK2
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07