Obnoviť stránku

ZOWIE BY BENQ G-SR

4,8 44 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
31,90 €

ZOWIE BY BENQ G-SR

Exkluzívna podložka pod myš Zowie od firmy BenQ kombinuje moderné technológie a precízne spracovanie tak, aby presne vyhovela požiadavkám najlepších svetových profesionálnych hráčov a priniesla čo najdokonalejší herný pôžitok. Spodná strana podložky je opatrená gumovou základňou eliminujúcou kĺzanie po stole aj pri najviac akčných pohyboch. Okrem hráčov ju využijú aj profesionálni grafici či dizajnéri, ktorí vyžadujú maximálnu precíznosť a presnosť snímania. Príjemný a mäkký materiál poskytuje oporu zápästia, elegantné vyhotovenie zase zvyšuje prestíž a umožňuje tak použiť Zowie ako ideálny doplnok do každej miestnosti a kancelárie.

Päť dôvodov ku kúpe

  • Konzistentný a pohodlný sklz pre optické aj laserové myši
  • Gumová protišmyková základňa zabraňujúcia skĺznutí podložky na stole
  • Maximálna ergonómia a opora pre zápästie
  • Obšité okraje zvyšujúce životnosť podložky
  • Reprezentatívny dizajn hodiaci sa do každej miestnosti a kancelárie

Elegantný vzhľad a vysoká životnosť

Vôbec sa nemusíte báť pohybu podložky po stole vo vypätej hernej situácii. Gumová základňa slúži ako dokonalá prevencia pred nechceným sklzom. Mimo stability a dizajnu výrobcovia mysleli aj na spracovanie a životnosť – obšité okraje neslúžia len ako estetický doplnok, ale predovšetkým zamedzujú štiepeniu okrajov a predlžujú životnosť výrobku.

Doprajte pohodlie sebe aj svojmu hlodavcovi

Vysoko kvalitný textilný povrch zvyšuje presnosť a reakciu herných myší všetkého druhu. Perfektné spracovanie vám zaručí dokonalú presnosť a zároveň aj rýchlosť prenášaného pohybu. Použitý materiál zároveň zvyšuje ergonómiu a prináša pohodlie pre vaše zápästie aj pri dlhodobom používaní.

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 48 cm
Výška 0,35 cm
Hĺbka 40 cm

Určenie

Určenie Herná

Vlastnosti

Materiál Guma

Farba

Farba Čierna
Kód:  ZW101a1
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  9H.N0WFQ.A2E

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02